Xiaomi Robot usisivač Mop X10

499,00 

Availability: 2 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Automatsko pražnjenje prašine
  • Usisna moć: 4000Pa
  • Mapiranje više spratova
  • 5200mAh baterija
  • LDS laserksi navigacioni sistem

Opis

1

2

Uživajte u čistoći i udobnosti

Uživajte dok Xiaomi Robot usisivač Mop X10 radi za vas bez potrebe da dodirujete prašinu.

3

4

5

6

2-u-1 dizajn usisivač-mop koji potpuno uklanja čestice prašine

Opremljen sa 200ml* elektronski kontrolisanim rezervoarom za vodu koji omogućava 80 minuta* brisanja, rezervoar za vodu ravnomjerno raspoređuje vodu bez curenja i podržava tri nivoa kontrole protoka vode za temeljno čišćenje podova u cijeloj kući.

7

8

9

10

Planirajte pametnu strategiju čišćenja

Tokom procesa čišćenja, automatski predviđa padove, čineći zadatke čišćenja efikasnijim, sigurnijim i bezbrižnijim.

11

12

13

14

15

*Usisivač će ažurirati svoj firmware da bi popravio greške ili poboljšao funkcije radi bolje bezbjednosti i korisničkog iskustva.
Možete da provjerite da li je firmware najnovija verzija na stranici sa podešavanjima u aplikaciji Mi Home/Xsiaomi Home i izaberete metod ažuriranja u podešavanjima. Za smjernice za nadogradnju i podršku za firmware, posjetite Xiaomi Security Center (https://trust.mi.com/misrc/updates/iot?tab=update) za više detalja.

* Naziv aplikacije varira u zavisnosti od zemlje/regiona, aplikacija Mi Home se takođe zove Xiaomi Home aplikacija u nekim zemljama ili regionima. Xiaomi zaslužuje pravo na konačno tumačenje.
* Testirano čišćenjem kuće od 100㎡ sa tepihom. Podaci dolaze iz Xiaomi internih laboratorija. Stvarni rezultati mogu da variraju.
* Ventilator Xiaomi Robot usisivač Mop X10 generiše do 4000Pa vazdušnog pritiska. Podaci potiču iz Xiaomi internih laboratorija. Prepreke koje se mogu identifikovati zavise od uslova okoline i scenarija upotrebe, tako da se identifikacija može razlikovati.
* Vrijeme čišćenja 180 minuta: Kada je podešeno na Usisavanje i brisanje u Standardnom režimu i potpuno napunjeno. Podaci dolaze iz Xiaomi internih laboratorija. Stvarni rezultati mogu da variraju.
*Jedna vreća za prašinu sakuplja 60+ prašine: Robot usisivač čisti kuću od 100㎡ sa tepihom dva puta dnevno i svaki put se vraća u bazu radi sakupljanja prašine. Količina otpada u kesi za prašinu je mjerena svaka četiri dana i nakon 60 čišćenja u kesi je bilo 2390ml otpada (manje od zapremine kese za prašinu).
*Usporava da bi se izbjegao nalet na prepreke: Lidar može da identifikuje prepreke sa visinom stajaćeg poda preko 84,7mm, a usisivači usporavaju kako bi izbjegao pad. Prepreke koje se mogu identifikovati zavise od uslova okoline i scenarija upotrebe, tako da identifikacija može varirati.
*4000Pa snažan usisni ventilator: podaci iz Dreame Technology Laboratorije. Sa potpuno napunjenom glavnom jedinicom, usisna snaga je potvrđena da dostigne 4000Pa pomoću vakuumskog testera.
*Izuzetno dug vijek baterije od 180 minuta: Kada je potpuno napunjen i u standardnom režimu, usisivač vrši čišćenje na pravougaonom otvorenom prostoru veličine 4x5m. Testiranje je obavljeno tri puta u istom okruženju i pod istim uslovima, a svi rezultati su pokazali više od 180 minuta vremena čišćenja. Testiranje je obavljeno tri puta u istom okruženju i pod istim uslovima i svi rezultati su pokazali više od 80 minuta vremena brisanja.
*17000Pa : Ulazni napon je postavljen na 220V i korišćena je testna ploča za performanse ventilatora za mjerenje maksimalnog usisavanja na ulazu tri prototipa priključne stanice za prikupljanje prašine. Sve izmjerene vrijednosti su bile veće od 17000Pa.
*Opremljen sa 200ml elektronski kontrolisanim rezervoarom za vodu: Rezervoar za vodu je napunjen vodom, a voda je zatim sipana u mjernu šolju i zabilježen je njen nivo na skali mjerne čaše. Urađena su tri testa na tri prototipa respektivno i prosječna vrijednost testiranih rezultata bila je u opsegu od 200±5ml.

*Potrebni su kompatibilni uređaji sa Alexa i Google Assistant-om. Google pomoćnik nije dostupan na određenim jezicima i zemljama. Google, Google Nest Mini i Google Home su žigovi kompanije Google LLC. Alexa nije dostupna na određenim jezicima i zemljama. Amazon, Alexa i svi povezani znaci su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Za više informacija pogledajte zvanične veb stranice.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 5200mAh
Trajanje baterije do 180 minuta
Funkcije Čišćenje, automatsko pražnjenje prašine, automatsko punjenje (približno 6 sati), praćenje napretka čišćenja, odabrano čišćenje sobe, zonsko čišćenje, virtuelni zid, višespratne mape
Snaga usisavanja 4000Pa
Kapacitet kontejnera za prašinu 400ml
Prostor za čišćenje do 100㎡
Napon 14.4V
Opšte
Tip proizvoda Robot usisivači
Dimenzije Stanica: 397x285x384mm; Mop: 353x350x98.8mm
Težina Mop: 3.3 kg; Sa dodacima: 7.4 kg
Dodatne informacije Senzori: LDS laserski senzor, IMU senzor, senzor pada, detekcija vješanja točka, infracrveni senzor, senzor vazdušnog pritiska, Hall senzor
Model BHR6068EU
Originalni naziv Xiaomi Robot Vacuum X10

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top