Xiaomi Robot usisivač Mop S10+

449,00 

Availability: 10 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • 4000Pa snaga usisavanja
  • 3D izbjegavanje prepreka
  • 5200mAh baterija
  • Mapiranje više spratova

Opis

1

4000Pa Snažan usisni ventilator

Usisajte prašinu i ostatke u jednom potezu. Jača usisna snaga ventilatora vam omogućava da efikasnije čistite svoj dom. Sa usisnom snagom ventilatora od 4000Pa, vaše dnevne potrebe za čišćenjem mogu se lako zadovoljiti. 4 podešavanja snage usisavanja omogućavaju vam da uklonite prašinu, kosu i velike čestice u jednom potezu.

2

3

4

Čišćenje pod pritiskom* pri konstantnoj vlazi

Efikasno uklanja mrlje, 4 puta veća snaga čišćenja*. Dvostruki jastučići za brisanje rotiraju velikom brzinom kako bi simulirali efekat ručnog brisanja pod pritiskom, značajno poboljšavajući snagu čišćenja i efikasno uklanjajući mokre, suve i druge mrlje.

5

Dvoslojni kompozitni jastučići za brisanje

Jaka apsorpcija vode i efikasno uklanjanje mrlja. Jastučići za brisanje od tkanog materijala (80% poliestera + 20% modifikovanog polipropilenskog vlakna) ravnomjerno zadržavaju vlagu. Moćne performanse čišćenja efikasno uklanjaju mrlje na podu prilikom brisanja i mogu efikasno zaštititi podne površine u cijeloj kući.

6

Pametni elektronski kontrolni rezervoar za vodu velikog kapaciteta

Obrišite podove do 150㎡ u jednom prolazu*. Pametni elektronski kontrolni rezervoar za vodu sa povećanim kapacitetom od 200ml* ravnomjerno ispušta vodu bez curenja. Konstantno brisanje vlage do 80 minuta, dovoljno da zadovolji potrebe za čišćenjem poda domaćinstva od 150㎡* u jednom prolazu.

7

8

3D izbjegavanje prepreka – Manje sudara čak i pri slabom svijetlu

Identifikacija prepreka na milimetarskom nivou. Ne više od 5mm* margine greške između otkrivene udaljenosti i stvarne udaljenosti. Robot precizno izbjegava prepreke i štiti obojene površine nameštaja, značajno smanjujući rizik od zaglavljivanja i obezbjeđujući manje sudara čak i u uslovima slabog svijetla.

9

Identifikacija ivica tepiha*

Da biste spriječili postavljanje tepiha prilikom brisanja. Kada Xiaomi Robot usisivač Mop S10+ radi u režimu brisanja, robot će automatski izbjegavati tepih tako da ga jastučići za brisanje ne namoče.

10

Laserska navigacija sa skeniranjem cijele kuće

Precizno planirajte rute čišćenja. Uz pomoć dvolinijskog lasera ​​i LDS LIDAR-a, robot može da izvrši skeniranje prostorija od 360° i brzo napravi mapu, bez obzira na uslove osvjetljenja u prostoriji, a zatim precizno planira rutu čišćenja bez ikakvih propusta ili grešaka.

11

12

TÜV Rheinland standard za sajber bezbjednost i zaštitu privatnosti

13

14

15

Napravite personalizovani plan čišćenja

Kada je mapa napravljena, može se razviti racionalniji plan čišćenja prema rasporedu prostorije, sa vremenom čišćenja, postavkom, površinom i učestalošću – prilagodite po želji.

16

17

*4000Pa Snažni usisni ventilator: Podaci iz Dreame Technology Laboratorije. Sa potpuno napunjenom glavnom jedinicom, usisna snaga je potvrđena da dostigne 4000Pa pomoću vakuumskog testera.
*Kontejner za prašinu velikog kapaciteta 450ml: Nakon ručnog punjenja cijele kante za otpatke standardnim plastičnim česticama, pražnjenja kante za otpatke i stavljanja plastičnih čestica u mjerni rezervoar, tri izmjerena uzorka su imala više od 450ml.
*Vijek trajanja baterije do 2 sata: Kada je potpuno napunjen i u standardnom režimu, robot je obavljao čišćenje na pravougaonom otvorenom prostoru veličine 4x5m. Testiranje je obavljeno tri puta u istom okruženju i pod istim uslovima i svi rezultati su pokazali više od 2 sata vremena čišćenja.
*Očisti površinu preko 200㎡ u jednom prolazu: Kada je potpuno napunjen i u standardnom režimu, robot je izvršio čišćenje u pravougaonom otvorenom prostoru veličine 4x5m. Testiranje je obavljeno tri puta u istom okruženju i pod istim uslovima i svi rezultati su pokazali da je površina čišćenja veća od 200㎡.
* Čišćenje pod pritiskom: U poređenju sa Mi Robot usisivač Mop, kada je Xiaomi Robot usisivač Mop S10+ testiran pod pritiskom sa svojim dvostrukim jastučićima, proizveo je veći pritisak na tlo nego Mi Robot usisivač Mop.
*4 puta veća snaga čišćenja: U poređenju sa Mi Robot usisivač Mop 2, snaga čišćenja je 4 puta veća. Stvarna upotreba može da varira u zavisnosti od uslova upotrebe.
*Čišćenje površine od 150㎡ jednim prolazom: Kada je potpuno napunjen sa punim rezervoarom za vodu, robot je u Standardnom režimu očistio pravougaoni otvoreni prostor veličine 4x5m. Svaki test je nastavljen sve dok se voda u rezervoaru za vodu mašine ne iscrpi. Testiranje je obavljeno tri puta u istom okruženju i pod istim uslovima. Sve očišćene površine su zabilježene kao veće od 150㎡.
*Opremljen elektronskim kontrolnim rezervoarom za vodu od 200ml: Rezervoar za vodu je napunjen vodom, a voda je zatim izlivena u mjernu čašu i zabilježen je njen nivo na skali mjerne čaše. Urađena su tri testa na 3 prototipa respektivno i prosječna vrijednost testiranih rezultata bila je u opsegu od 200±10ml.
* Granica greške ne veća od 5mm: reflektori industrijskog kvaliteta sa različitom refleksijom su postavljeni na mobilnu kliznu šinu visoke preciznosti sa preciznošću kretanja od 0,05 mm, a opseg je bio 0–500 mm. Sa središtem ploče za sudar kao početnom (0cm) i 50mm postavljenim kao dužinom koraka kretanja za preciznost laserskog mjerenja linije na različitim rastojanjima, došlo je samo do odstupanja od ±5mm unutar 500mm, tako da se postiže nivo milimetara tačnost. U zavisnosti od uslova okoline i scena korišćenja, stvarni rezultati identifikacije prepreka i efikasnost izbjegavanja mogu da variraju.
*Identifikacija ivica tepiha: Robot može da identifikuje tepihe debljine veće od 5mm. Ako u zoni za čišćenje ima tepiha debljine manje od 5mm, preporučujemo da to područje očistite samo nakon uklanjanja podloge za brisanje ili označite područje kao zabranjeno. Ako postoje posebni podni materijali (kao što je kamen) u području čišćenja, robot ih može pogrešno identifikovati kao tepih i izbeći prepreke. Preporučujemo da takve oblasti čistite samo nakon što onemogućite funkciju identifikacije tepiha u aplikaciji Xiaomi/Mi Home.
*Svi prikazi funkcija na ovoj stranici služe u ilustrativne svrhe i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.
*Podatke na ovoj stranici obezbijedila je Dreame Laboratorija osim ako nije drugačije naznačeno.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 5200mAh
Trajanje baterije do 120 minuta
Funkcije Kontrola preko aplikacije; Odabrano čišćenje sobe; Zonsko naginjanje; Virtuelni zid; Mapiranje više spratova; 3D izbjegavanje prepreka; Dvostruko brisanje
Snaga usisavanja 4000Pa
Kapacitet kontejnera za prašinu 450ml
Prostor za čišćenje do 150㎡
Napon 14.4 V⎓
Opšte
Tip proizvoda Robot usisivači
Dimenzije 350×350×97mm
Težina ~4.4kg
Dodatne informacije Podrška za Google/Alexa; 200ml posuda za vodu; LDS laserska navigacija
Model BHR6368EU
Originalni naziv Xiaomi Robot Vacuum S10+

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top