Xiaomi Robot usisivač Mop S10

299,00 

Availability: 6 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • LDS laserska navigacija
  • 4000Pa snaga usisavanja
  • Mapiranje više spratova
  • 3200mAh baterija

Opis

1

2

Laserska navigacija, precizno detektuje okolinu

Xiaomi Robot usisivač Mop S10 je opremljen laserskom navigacionom tehnologijom, koja može postići skeniranje od 360°, brzo identifikovati kućno okruženje i napraviti tačnu kućnu mapu.

3

Podignuti LDS senzor sa dometom detekcije od 360 stepeni

Robot posjeduje najsavremeniji laserski senzor udaljenosti koji omogućava precizno pozicioniranje, tačna mjerenja udaljenosti i bolje performanse.

4

Prilagođene funkcije mapiranja

Povežite se sa aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home da biste generisali precizne mape i prilagodili raspored čišćenja za maksimalnu efikasnost.

5

6

7

8

3200mAh* veliki kapacitet baterije

Dug vijek trajanja baterije. Baterija od 3200mAh napaja Xiaomi Robot usisivač Mop S10 za do 130 minuta* čišćenja u standardnom režimu.

9

10

11

12

Podržava OTA ažuriranja

Poboljšanja i ažuriranja aplikacija se kontinuirano objavljuju kako bi poboljšali performanse proizvoda i učinili vaš Xiaomi Robot usisivač Mop S10 inteligentnijim.

13

14

15

* Naziv aplikacije varira u zavisnosti od zemlje/regiona, aplikacija Mi Home se takođe zove Xiaomi Home aplikacija u nekim zemljama ili regionima. Xiaomi zadržava pravo na konačno tumačenje.
*8 metara: Standardno mjerenje od 8 metara je napravljeno pomoću laserskog lenjira, nakon čega je korišćen softver za stabilnost za očitavanje test udaljenosti trouglastog radara Delta-2. Prema rezultatima testa, maksimalni domet je 8 metara. Izvještaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*6k360°/s: Tahometar je korišćen za testiranje brzine i frekvencije radara. Izmjerena brzina je bila ≥360rpm, a frekvencija skeniranja 6Hz±0.1Hz. Izvještaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*2K/s: Softver za stabilnost je korišćen za testiranje brzine uzorkovanja u oblasti testiranja od 1,7*1,7 metara. Rezultat je bio veći od 2K/s. Izvještaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*2,5%: Laserski lenjir je korišćen za mjerenje standardnih rastojanja od 5,5 metara i 8 metara, a zatim je korišćen softver za stabilnost za očitavanje probne udaljenosti trouglastog radara Delta-2 i izračunavanje tačnosti. Prema rezultatima ispitivanja, tačnost je bila -2,50% do 2,50%. Izvještaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*4000Pa usisavanje: Primjenjen je napon od 16,5V, a mašina za usisavanje je korišćena za testiranje usisavanja na 8%, 12%, 19% 49% i 100% snage. Rezultati ispitivanja su pokazali da je najveća usisna vrijednost bila 4000Pa. Izvještaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*3200mAh je nominalni kapacitet baterije.
*130 minuta: Robot je bio potpuno napunjen, postavljen na režim čišćenja i radio u otvorenom okruženju dok se ne vrati na punjenje. Rezultati testa su pokazali da robot ima vijek trajanja baterije od 130 minuta ±10% u standardnom režimu. Izvještaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
iOS verzija aplikacije Mi Home/Xiaomi Home (V6.7.200) trenutno je kompatibilna samo sa iOS10.0 i novijim verzijama. Da biste obezbijedili najbolje moguće korisničko iskustvo, uvjerite se da je vaš uređaj ažuriran na najnoviju verziju softvera.
*Osim ako nije drugačije navedeno, svi podaci na ovoj stranici potiču iz laboratorije Shanchuan.
*Slike na ovoj stranici su samo za referencu i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.
*Usisivač će ažurirati svoj firmware da bi popravio greške ili poboljšao funkcije radi bolje bezbjednosti i korisničkog iskustva.
Možete da provjerite da li je firmware najnovija verzija na stranici sa podešavanjima u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home i da izaberete metod ažuriranja firmware u podešavanjima. Za smjernice za nadogradnju i podršku za firmware, posjetite Xiaomi Security Center (https://trust.mi.com/misrc/updates/iot?tab=update) za više detalja.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 3200mAh
Trajanje baterije do 130 minuta*
Funkcije Zonsko čišćenje, mapiranje više spratova, virtuelni zid, tri nivoa podešavanja vode, Google/Alexa, 4 podesiva režima usisavanja
Snaga usisavanja 4000PA
Kapacitet kontejnera za prašinu 300ml
Napon 14.8V⎓
Opšte
Tip proizvoda Robot usisivači
Dimenzije 350×94.5mm
Težina 4.8kg
Dodatne informacije Cik-cak i Y-oblika rute čišćenja, Senzori (sudara *2, litice *4, brzine *2, indukcioni *1, žiroskop (IMU) *1, radarski senzor *1, senzor za punjenje *1)
Model BHR5988EU
Originalni naziv Xiaomi Robot Vacuum S10

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top