Xiaomi Smart Air Fryer 6.5 L

134,99 

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Cirkulacija zagrijanog vazduha od 360°
  • Podesiva temperatura od 40°C do 220°C
  • Kapacitet 6.5L
  • Funkcija odmašćivanja za uklanjanje viška masti i ulja
  • Kontrola putem Mi/Xiaomi Home aplikacije

Opis

Održite ukus dok hrana ne izađe iz korpe

Nakon spremanja, mašina automatski ulazi u 30-minutni režim zagrijavanja kako bi hrana u korpi ostala hrskava i mekana kao da je upravo spremljena.

NTC precizna kontrola temperature, sa podesivim temperaturnim opsegom od 40–220°C

Ugrađena NTC tehnologija pametne kontrole temperature precizno prati temperaturu tokom procesa kuvanja kako bi se izbjegla ugljenisana i nedovoljno spremljena hrana. Sa minimalnom temperaturom od 40°C, može održavati konstantnu temperaturu za odmrzavanje, fermentaciju i sušenje voća. Sa maksimalnom temperaturom od 220°C, vješt je u prženju i pečenju.

Lakša pametna kontrola

Pristup aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home čini upravljanje uz pametni telefon jednostavnijim. Pametno zakazivanje do 24 sata unaprijed*, pristup 100 sačuvanih recepata u jednom dodiru i još mnogo toga.

Veliki kapacitet od 6,5L omogućava okupljanje porodice i prijatelja

Njegov izuzetno veliki kapacitet olakšava pečenje cijelog pileta. Bilo da se radi o porodičnom okupljanju ili zabavi prijatelja, možete se nositi sa tim sa lakoćom.

Dvoslojni PTFE neljepljivi premaz na bazi vode

Čišćenje nakon obroka bez napora. Neljepljivi premaz za hranu otporan je na habanje i lako se čisti jednim ispiranjem, štedeći vam vrijeme i olakšavajući samo korišćenje.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top