Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

279,00 

Availability: 2 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Stopa isporuke čistog vazduha – 500m³/h
  • OLED ekran
  • Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10
  • Negativna jonizacija vazduha

Opis

Preciscivac 4 Pro 1280

Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro do svježeg i čistog vazduha

15 minuta prečišćavanja za dnevnu sobu od oko 40m², velika efektivna površina pokrivanja do 60m², za velike dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije. Isporuka 8330l prečišćenog vazduha u minuti. Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro je efikasan protiv neprijatnih mirisa sa 650.000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja. Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 efikasno prečišćavanje velikih čestica, npr. polena. Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro i negativnom jonizacijom vazduha do kvalitetnog vazduha poput svježeg šumskog.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Prečišćavanje cijele sobe

Pripremite prostoriju za spavanje uz svjež vazduh, Mi Pametni prečišćivač vazduha 4 Pro ima CADR do 500 m³/h* i isporukom 8330L* čistog vazduha u minuti. Prečišćeni vazduh može da dopre do svakog ugla doma za potpuno uživanje u čistom vazduhu.

Preciscivac 4 Pro2 1280

Čist vazduh koji je vidljiv

Sa sveobuhvatnim nadzorom i prikazom u realnom vremenu. Ciljano prečišćavanje koje ostavlja zagađivače nemoćnim. Praćenje promjena kvaliteta vazduha za ciljanije, efikasnije prečišćavanje. U automatskom režimu prečišćivač prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Intuitivan ekran, interfejs lak za kontrolu

Intuitivni podaci prikazani na OLED ekranu o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru PM2,5/PM10 u realnom vremenu i svjetlosnom trakom u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim laganim dodirom za podešavanje svog Mi prečišćivača vazduha 4 Pro i svoje potrebe za kvalitetnim vazduhom.

Mi Preciscivac 4 Pro 1280

Samo jedan filter za do godinu dana upotrebe

Svakodnevna svježina sa dugotrajnim filterom, napravljen od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog aktivnog uglja velike zapremine, može da traje 6 – 12 mjeseci. Nema potrebe za čestom zamjenom filtera.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Troslojna filtracija u jednom filteru za visoko efikasno prečišćavanje sa Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, uključujući primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem, koji zajedno rade na prečišćavanju vazduha za zdraviji život.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Aktivni ugalj visokog kvaliteta

Uklanjanje mirisa za trajnu svježinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu adsorpcije, sposoban je da eliminiše mirise i održava svjež vazduh.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Negativna jonizacija vazduha

Uklanjanje ustajalog vazduha za svjež dom. Poboljšano prečišćavanje vazduha sa čišćenjem od prašine za osjećaj kao da ste u šumi.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Pametna kontrola

Započnite prečišćavanje vazduha bilo gdje i bilo kada uz aplikaciju Mi Home da biste aktivirali Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro u pokretu, tako da je vazduh svjež od trenutka kada stignete. Kontrola uređaja je moguća i pomoću glasovnih komandi.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Niski šum 33,7 dB

Vazduh visokog kvaliteta za neometano spavanje. Prebacite se na noćni režim da biste isključili osvjetljenost ekrana za prečišćavanje bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za noć zdravog sna.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Gornja rešetka koja se lako čisti

Očistite prečišćivač iznutra. Da biste zaštitili bebe u kući, gornja rešetka je pričvršćena i ne može se slučajno ukloniti. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Očistite unutrašnjost vašeg prečistača da biste spriječili sekundarno zagađenje.

Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Odlično korisničko iskustvo uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, sve je u detaljima. Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera

Kombinuje dvije tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrometara i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikrona, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikrona, brzina filtracije može dostići 99,99%. Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro *Svi podaci su rezultat testiranja kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za električne uređaje za domaćinstvo.*Filter visoke efikasnosti za veću površinu od 24000 cm²: Površina filter papira korišćenog na visokoefikasnom filteru Mi Prečišćivača vazduha 4 Pro bila je 24 000 cm². Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.
* Visokokvalitetni sadržaj aktivnog uglja od 650.000 mg: Sadržaj aktivnog uglja u filteru koji se koristi na Mi Prečišćivača vazduha 4 Pro je 650.000 mg. Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.

Specifikacije

Tehničke karakteristike
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Inteligentni moduli 6 režima prečišćavanja za opcioni rad (automatski/omiljeni/noćni/niski/srednji/visoki); Al glasovna kontrola; Preciznije praćenje vazduha
Tip OLED
Efikasnost prečišćavanja Filter H13 – 99,97% filtracije 0,3 mm čestica; Negativna jonizacija vazduha; Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10; Monitornig velikih čestica (polen);
CADR – Clean Air Delivery Rate (formaldehid) 185 m3/h
CADR – Clean Air Delivery Rate (čestice) 500 m³/h
Životni vijek filtera 6 do 12 mjeseci
Nivo buke 34 – 65dB
Frekvencija 50/60 Hz
Napon 100-240 V
Snaga 50 W
Opšte
Odgovarajući filteri Mi Air Purifier 4 Pro Filter
Boja Bela
Dimenzije 680 × 275 × 275 mm
Aplikacija Mi Home
Model BHR5056EU
Originalni naziv Xiaomi Smart Air Purifier 4 pro EU

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top