Filter za Xiaomi Prečišćivač vazduha Elite

104,90 

Availability: 3 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Kompatibilan sa Xiaomi Prečišćivač vazduha Elite

Opis

Tri sloja snažnog prečišćavanja za čist vazduh

Primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i filter sa aktivnim ugljem sa visokim sadržajem joda rade zajedno kako bi prečistili vazduh i održavali zdravlje.

Primarni filter – 360° blokiranje većih čestica

Primarni filter zadržava prašinu, dlake i sitne mrvice, između ostalih većih čestica, i otporan je na nabore, ulje, kiseline i još mnogo toga kako bi osigurao dug životni vijek.

Aktivni ugalj visoke vrijednosti joda za snažno uklanjanje mirisa

Aktivni ugalj visoke jodne vrijednosti sa sofisticiranom poroznom strukturom efikasno apsorbuje mirise, TVOC i druge štetne gasove.

Xiaomi visokoefikasni filter – 99,98% eliminacije čestica od 0,3 mm*

Uklonite alergene kao što su PM2,5 i polen za kontinuirani čist vazduh.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera

Kombinacija dvije tehnologije filtera: elektrostatička i mehanička filtracija. Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,98% čestica u vazduhu veličine samo 0,1 mikron i zadržati prašinu, PM2,5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, pa čak i najmanju mikroplastiku. Brzina filtracije Xiaomi visokoefikasnog filtera je 99,98% za fine čestice do 0,3 mikrona, a može dostići i do 99,99% za čestice veličine od 0,1 mikron.

Odricanje od odgovornosti: Performanse filterskog medija testirao je Kineski institut za testiranje i inspekciju električnih aparata za domaćinstvo (Broj izveštaja: WCv-21-40115). Zbog tehničkih specifikacija filter medija, okruženje za testiranje i parametri mogu se razlikovati.

* 99,98% eliminacije čestica od 0,3 mikrona: Prema izvještaju o inspekciji kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za kućne električne aparate (br. WCv-21-40115), materijal filtera koji se koristi za ovaj proizvod postigao je efikasnost filtracije od 99,98% za 0,3 mirkon čestice.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top