Filter za Prečišćivač vazduha 4 Compact

34,00 

Availability: 4 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Kompatibilan sa Xiaomi Prečišćivačem vazduha 4 Compact

Opis

Sve u jednom, troslojni moćni filter

Primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem rade zajedno kako bi prečistili vazduh i održavali zdravlje.

Primarni filter

Blokiranje velikih čestica od 360° Primarni filter obezbjeđuje početnu filtraciju filtriranjem prašine, dlaka, finih mrvica između ostalih velikih čestica i otporan je na nabore, ulja, kiseline, alkalije i još mnogo toga kako bi obezbijedio dug radni vijek.

Xiaomi visoko efikasan filter

99,97% filtracije čestica od 0,3μm, filtriranje PM2,5, polenaci drugih alergena, kontinuirano proizvodeći čist vazduh.

Sloj sa aktivnim ugljem visokog kvaliteta

Sa sofisticiranom poroznom strukturom i ravnomjerno raspoređenim ugljenikom, efikasno uklanja zagađivače vazduha i mirise koji su štetni u vašem domu.

6-12 meseci dugotrajan filter za svakodnevnu svježinu

Iako je integrisani filter izdržljiv, njegove performanse mogu postepeno da se pogoršavaju tokom vremena. Da biste postigli najbolje rezultate, mijenjajte filter svakih 6–12 meseci.

* 99,97% eliminacije čestica od 0,3 mikrona: Podaci iz CHEARI (Peking) Certification & Testing Co., Ltd (Kineski institut za ispitivanje i inspekciju za električne aparate za domaćinstvo) Izvještaj o inspekciji (br. WVCv-21-40115). Materijal filtera koji se koristi za ovaj proizvod postigao je stopu filtracije od 99,97% za čestice od 0,3 mikrona.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top