Redmi 13C

169,00 

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • 50MP AI trostruka kamera
  • Procesor: MediaTek Helio G85
  • 6.74″ Dot Drop displej
  • Baterija od 5000mAh

Opis

90Hz visoka brzina osvježavanja

Brzina osvježavanja do 90Hz daje svilenkasto glatko iskustvo, bez obzira da li igrate igrice, pretražujete informacije ili gledate video zapise.

Octa-core procesor

Redmi 13C pruža glatke i stabilne performanse zahvaljujući pouzdanom MediaTek Helio G85, osmojezgrenom procesoru koji balansira snagu i efikasnost.

Do 16 GB sa 8 GB proširenja RAM-a*

Sa proširenjem memorije, Redmi 13C može još više da poboljša svoje mogućnosti sa dodatnom RAM memorijom za rukovanje više aplikacija i zadataka odjednom.

Ogroman prostor za skladištenje

Lako čuvajte sve svoje fotografije, datoteke i omiljene aplikacije i igre na Redmi 13C zahvaljujući do 1TB proširivog prostora za skladištenje.

Velika baterija od 5000 mAh i 18W Tip-C PD brzo punjenje

Sa svojom ogromnom baterijom od 5000 mAh, Redmi 13C pruža beskrajnu izdržljivost, bez napora koja traje cijeli dan produžene upotrebe. Redmi 13C takođe podržava brzo punjenje od 18W za praktično dopunjavanje po potrebi.

*Izgled pametnog telefona prikazan na stranici je samo za referencu. Boja i završna obrada mogu se malo razlikovati u različitim okruženjima. Pogledajte stvarni proizvod za izgled.
*Kreativne slike funkcija prikazane na stranici služe samo u ilustrativne svrhe i ne ukazuju na stvarni proizvod. Pogledajte stvarni proizvod za specifične karakteristike.
*Brzina osvježavanja se može podesiti do 90Hz za podržane aplikacije. Podaci dobijeni od Xiaomi internih laboratorija, stvarni rezultati mogu da variraju.
*5000mAh se odnosi na tipičnu vrijednost kapaciteta baterije Redmi 13C.
*10W adapter za napajanje je uključen u kutiju. Adapteri za napajanje koji podržavaju punjenje od 18W prodaju se zasebno, a preporučuje se upotreba adaptera za napajanje od 18W ili više koji podržavaju PD punjenje. Dostupnost punjača u kutiji može se razlikovati u različitim regionima. Da biste saznali više, pogledajte svoje lokalne prodajne kanale.
*Poboljšanje brzine noćnog režima kamere i režima portreta pozadi u poređenju sa Redmi 12C.
*8GB proširene RAM memorije zasnovano je na verziji od 8GB RAM-a. Memorijsko proširenje je dostupno samo kada na vašem uređaju ima dovoljno prostora za skladištenje. Stvarno proširenje kapaciteta RAM memorije varira u zavisnosti od modela.
*Stvarna raspoloživa memorija i kapacitet skladištenja mogu varirati ili biti smanjeni zbog nekoliko faktora: Pošto operativni sistem zauzima dio memorije (RAM), stvarni raspoloživi prostor je manji od navedenog memorijskog kapaciteta; pošto operativni sistem i unaprijed instalirani programi zauzimaju dio fleš memorije (ROM), stvarni raspoloživi prostor za skladištenje je manji od navedenog kapaciteta za fleš memoriju.
*Dostupnost MIUI funkcija, aplikacija i usluga može da varira u zavisnosti od verzije softvera i modela telefona.
* Podaci u vezi sa dimenzijama i težinom testirani u Xiaomi Internal Labs, stvarni rezultati mogu da variraju.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top