Redmi Note 13

249,00 

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • ProcesorSnapdragon® 685
  • Trostruka kamera od 108MP
  • 120Hz FHD+ AMOLED displej
  • Podržava brzo punjenje do 33W

Opis

Xiaomi Imaging Engine

Obezbjeđuje veće brzine pokretanja i jasnije fotografije, tako da je svaki snimak koji snimite izvanredan.

Brzina uzorkovanja dodirom od 240Hz

Doživite fluidnost profesionalnog nivoa sa Redmi Note 13. Super-responzivni ekran karakteriše kontrola dodira sa 16X super rezolucijom, dok Redmi Note 13 režim u igri može da dostigne trenutnu stopu uzorkovanja od čak 2160Hz*, precizno identifikujući svaki suptilni pokret i pružajući vam neviđeno iskustvo korišćenja.

*Izgled pametnog telefona prikazan na stranici je samo za referencu. Boja i završna obrada mogu se malo razlikovati u različitim okruženjima
*Kreativne slike funkcija prikazanih na stranici služe samo u ilustrativne svrhe i ne ukazuju na stvarnu strukturu.
*5000mAh se odnosi na tipičnu vrijednost kapaciteta baterije Redmi Note 13.
*Brzina osvježavanja se može podesiti do 120Hz za podržane aplikacije.
* Funkcija prilagođena cirkadiju podržava samo kada je uključen režim ciklusa.
* Trenutna stopa uzorkovanja dodira od 2160Hz je aktivirana u režimu igre.
* Praćenje otkucaja srca funkcioniše kada korisnik prstom pritisne oblast za otključavanje ekrana. Ovaj proizvod nije medicinski uređaj. Podaci i rezultati testa su samo za referencu i ne bi trebalo da se koriste kao osnova za dijagnozu i liječenje.
* AnTuTu benchmark podaci su iz Xiaomi Laboratorije i zasnovani su na stvarnim uslovima korišćenja AnTuTu V10. Specifično okruženje za testiranje i verzija softvera mogu dovesti do malih razlika.
*Stvarna raspoloživa memorija i kapacitet skladištenja mogu varirati ili biti smanjeni zbog nekoliko faktora: Pošto operativni sistem zauzima dio memorije (RAM), stvarni raspoloživi prostor je manji od navedenog memorijskog kapaciteta; pošto operativni sistem i unapred instalirani programi zauzimaju dio fleš memorije (ROM), stvarni raspoloživi prostor za skladištenje je manji od navedenog kapaciteta za fleš memoriju.
*8GB proširene RAM memorije zasnovano je na verziji od 8 GB RAM-a. Kreiranje dodatne RAM memorije će zauzeti izabranu količinu ROM memorije na vašem uređaju. Memorijsko proširenje je dostupno samo kada na vašem uređaju ima dovoljno prostora za skladištenje. Stvarno proširenje kapaciteta RAM memorije varira u zavisnosti od modela.
*Podaci koji se odnose na vrijeme punjenja: Stvarne performanse mogu neznatno da variraju u zavisnosti od verzija softvera za testiranje, specifičnih okruženja za testiranje i različitih verzija uređaja. Preovladava stvarno vrijeme upotrebe.
*Uređaj sa IP54 je testiran na otpornost na prskanje i prašinu u specifičnim laboratorijskim uslovima.
* Funkcije otporne na prskanje, vodootporne i otporne na prašinu mogu degradirati usljed svakodnevne upotrebe. Ne punite pametni telefon u vlažnim uslovima. Scenariji iz stvarnog života se razlikuju od eksperimentalnog okruženja. Ne potapajte svoj pametni telefon u potpunosti u vodu i ne izlažite ga rastvorima kao što su morska voda i hlorisana voda ili tečnosti kao što su pića, tokom svakodnevne upotrebe. Vaša garancija ne pokriva štetu uzrokovanu vještačkim uranjanjem vašeg uređaja u tečnost.
*48-mesečno iskustvo u tečnosti testirano sa namenskim testom starenja softvera koji uporedi iskustvo softvera sa novim uređajem. Rezultati dobijeni od Xiaomi Internal Labs, stvarna situacija može da varira u zavisnosti od mrežnog okruženja, scenarija korišćenja, ličnih navika i drugih faktora.
*Svi podaci na ovoj stranici u vezi sa punjenjem i trajanjem baterije su dobijeni iz Xiaomi laboratorija. Stvarni rezultati mogu da variraju u zavisnosti od razlika u verziji softvera, okruženju i modelu telefona i možda neće odražavati stvarni proizvod.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top