Redmi Note 13 Pro 5G

399,00 

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Ultra- jasna kamera od 200MP sa optičkom stabilizacijom (OIS)
  • 1.5K 120Hz AMOLED ekran
  • Procesor: Snapdragon® 7s Gen 2
  • 67W turbo punjenje

Opis

Dual Dolby podrška

Audio i vizuelni užitak bioskopskog kvaliteta. Ekran ultra širokog spektra boja od 1,5K i dva zvučnika koji podržavaju panoramski zvuk pružaju impresivno audio-vizuelno iskustvo zabave bilo kada i bilo gdje.

Profesionalno podešavanje za bolju zaštitu očiju

Novi režim ciklusa prilagođava se dobu dana i različitim primjenama, čineći ga pogodnijim, umirujućim i nježnijim za vaše oči.

*Izgled pametnog telefona prikazan na stranici je samo za referencu. Boja i završna obrada mogu se malo razlikovati u različitim okruženjima.
*Kreativne slike karakteristika prikazane na stranici su samo ilustrativne i ne ukazuju na stvarnu strukturu.
*Slike prikazane na stranici su samo ilustrativne i možda nisu tačan prikaz proizvoda. Stvarni rezultati mogu da variraju.
* Trenutna stopa uzorkovanja dodira od 2160Hz je aktivirana u režimu igre.
*Podatke o dimenzijama i težini daju interne laboratorije, stvarni rezultati se mogu razlikovati.
*Uređaj je testiran u kontrolisanom okruženju i sertifikovan da je otporan na prskanje, vodu i prašinu u specifičnim laboratorijskim uslovima sa klasifikacijom IP54 prema IEC 60529: 1989+A1:1999+A2:2013.
* Funkcije otporne na prskanje, vodootporne i otporne na prašinu mogu biti oslabljene usljed svakodnevnog gubitka upotrebe. Ne punite pametni telefon u vlažnim uslovima. Životna scena se razlikuje od eksperimentalnog okruženja. Ne uranjajte svoj pametni telefon u potpunosti u vodu i ne izlažite ga rastvorima kao što su morska i hlorisana voda ili tečnostima kao što su pića tokom svakodnevne upotrebe. Vaša garancija ne pokriva štetu uzrokovanu vještačkim uranjanjem vašeg uređaja u tečnost.
* AnTuTu benchmark podaci su iz Xiaomi Laboratorija i zasnovani su na stvarnim uslovima korišćenja AnTuTu V10. Specifično okruženje za testiranje i verzija softvera mogu dovesti do malih razlika.
*Stvarna raspoloživa memorija i kapacitet skladištenja mogu varirati ili biti smanjeni zbog brojnih faktora: Pošto operativni sistem zauzima dio memorije (RAM), stvarni raspoloživi prostor je manji od navedenog kapaciteta memorije; pošto operativni sistem i unaprijed instalirani programi zauzimaju dio fleš memorije (ROM), stvarni raspoloživi prostor za skladištenje je manji od navedenog kapaciteta za fleš memoriju.
*12GB proširene RAM memorije zasnovano je na verziji od 12GB RAM-a. Kreiranje dodatne RAM memorije će zauzeti izabranu količinu ROM memorije na vašem uređaju. Memorijsko proširenje je dostupno samo kada na vašem uređaju ima dovoljno prostora za skladištenje. Stvarno proširenje kapaciteta RAM memorije varira u zavisnosti od modela.
*Funkcija proširenja memorije koja nudi do 12GB biće dostupna putem OTA ažuriranja.
*5100mAh se odnosi na tipičnu vrijednost kapaciteta baterije Redmi Note 13 Pro 5G.
*Podaci koji se odnose na vrijeme punjenja: Stvarne performanse mogu neznatno da variraju u zavisnosti od verzije softvera za testiranje, specifičnih okruženja za testiranje i različitih verzija uređaja. Na kraju će preovladati stvarno vrijeme upotrebe.
* Praćenje otkucaja srca funkcioniše kada korisnik prstom pritisne oblast senzora otiska prsta. Ovaj proizvod nije medicinski uređaj. Podaci i rezultati testa su samo za referencu i ne bi trebalo da se koriste kao osnova za dijagnozu i liječenje.
*5G zahtijeva podršku usluga lokalnog telekom operatera i možda neće biti dostupan u svim regionima.
*NFC funkcije se mogu razlikovati na nekim tržištima.
*Svi podaci na ovoj stranici u vezi sa punjenjem i trajanjem baterije su dobijeni iz Xiaomi laboratorija. Stvarni rezultati mogu da variraju u zavisnosti od razlika u verziji softvera, okruženju i modelu telefona i možda neće odražavati stvarni proizvod.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top