Xiaomi Temperature and humidity monitor clock

27,90 

Availability: 4 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • E-ink displej
  • Pametno povezivanje
  • Fleksibilno postavljanje

Opis

Visoko precizni čipovi i senzori – Osigurajte tačnost prikazanih podataka
Xiaomi sat za praćenje temperature i vlažnosti obezbjeđuje tačnost sa ugrađenim čipom za sat realnog vremena (RTC) visoke preciznosti i odabranim Swiss Sensirion senzorom visoke preciznosti, prikazujući tačno vrijeme u visokoj rezoluciji i otkrivajući svaku malu promjenu temperature i vlažnost.

Višekomponentni dizajn omogućava fleksibilno postavljanje
Postavite Xiaomi sat za praćenje temperature i vlažnosti na sto, zid ili vrata frižidera. Težak od samo 60g i debljine 10,1mm, Xiaomi sat za praćenje temperature i vlažnosti može se lako postaviti na sto pomoću postolja, pričvrstiti na zid ili pričvrstiti mekim magnetom, što ga čini lakim za upotrebu i vizuelno privlačnim.

1. Ventilacioni otvori ne smiju biti potopljeni u vodu.
2. Okrugle rupe na poleđini proizvoda su otvori za ventilaciju. Umetnite samo predmet u rupu koja sadrži dugme za resetovanje, nemojte umetati predmete u druge rupe.
3. Nakon što je proizvod pričvršćen za zid, budite pažljivi kada ga uklanjate, kako ne biste oštetili proizvod ili površinu zida.
4. Opseg mjerenja temperature ovog proizvoda je 0°C–60°C. Nije pogodan za upotrebu u teškim okruženjima ispod 0°C ili iznad 60°C.
5. Opseg mjerenja vlažnosti ovog proizvoda je 0%–99% RH, držite dalje od ekstremne vlažnosti.
6. Ovaj proizvod je dizajniran da olakša zdrav način života, ali ne bi trebalo da se koristi kao mjerni alat.
7. Ovaj proizvod koristi CR2032 baterije. Baterije se moraju kupiti zasebno.
8. Da biste poboljšali vizuelni efekat ekrana i eliminisali zaostale slike, on će treptati (boje su obrnute) svakih 30 minuta da osvježi ekran.
9. Svi gore navedeni testovi su iz Miaomiaoce laboratorije. Stvarni učinak može da varira u zavisnosti od razlika u okruženju.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top