Mi Senzor za prozore i vrata 2

9,99 

Availability: 3 na zalihi

2 godine garancije

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Pametna detekcija
  • Pametna konekcija
  • Tool-Free instalacija
  • Detekcija intenziteta svjetlosti

Opis

1

Pametna detekcija statusa

Lijepljenjem proizvoda na vrata ili prozor Mi Senzor za prozore i vrata 2 uz pomoć magnetne indukcije određuje otvoren ili zatvoren status. Nakon povezivanja preko Bluetooth-a, pogledajte status uređaja sa svog pametnog telefona bilo kada i bilo gdje.

2

2-u-1 senzor za svijetlo i otvaranje/zatvaranje

Kada svjetlosni senzor detektuje prigušeno ambijentalno osvjetljenje pri otvaranju vrata, senzor se povezuje sa pametnom sijalicom i omogućava automatsko osvjetljenje prostorije.

3

Upozorenje kad god se vrata/prozor neočekivano otvore ili zatvore, za veći mir prilikom čuvanja male djece. Pričvršćuje se na sve što se otvara ili zatvara. Podesite upozorenja za neočekivana otvaranja ili vrata koja su ostavljena otvorena određeno vrijeme.

4

Pametna konekcija

Povezuje se sa drugim pametnim uređajima u vašem domu preko aplikacije Mi Home, kao što su pametna kamera, prečišćivač vazduha ili pametna led sijalica. Kad god se otvori kapija vašeg ljubimca, pametna kamera može automatski da snimi događaj, otpremi ga u oblak i pošalje upozorenje na pametni telefon.

5

Kreativnije, zabavnije

Proizvod koristi dvostranu traku za lijepljenje pri instalaciiji, možete postaviti proizvod gdje god želite da kontrolišete otvaranje/zatvaranje. Kompaktno tijelo, čvrsto prijanja uz sve što se otvara ili zatvara u kući. Pretvara tradicionalne instalacije u pametne kućne uređaje.

6

7

8

Povezivanje sa proizvodima sa ugrađenom funkcijom Bluetooth gejtveja 
Mi senzor za prozore i vrata 2 se povezuje sa vašim pametnim telefonom preko Bluetooth-a tako da možete da vidite njegov status bilo kada. Takođe se povezuje sa proizvodima sa ugrađenom funkcijom Bluetooth mrežnog prolaza, tako da možete daljinski da vidite status, primate obavještenja o otvaranju i zatvaranju i povezujete se sa drugim pametnim proizvodima.

9

*Preporuka da tijelo senzora montirate na okvir vrata/prozora, a magnet na pokretno krilo, sa razmakom manjim od 18 mm između uređaja kada su vrata ili prozor zatvoreni.

*Potrebni su Bluetooth mrežni prolaz ili pametni proizvodi sa ugrađenom funkcijom Bluetooth mrežnog prolaza kako bi sinhronizacija obavještenja se povezala sa pametnim telefonom.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija CR2032 (instaliran)
Radna temperatura -10°C to 50°C
Opšte
Boja Bijela
Dimenzije 34.0 x 32.7 x 14.5 mm
Dodatne informacije Bluetooth 5.0 BLE; 0%–95% RH bez kondenzacije; 2412-2472 MHz
Model MCCGQ02HL
Originalni naziv Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top