Filter za Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

69,90 

Availability: 4 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Kompatibilan sa Xiaomi Prečišćivačem vazduha 4 Pro

Opis

Sve u jednom, troslojni moćni filter
Primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem rade zajedno kako bi prečistili vazduh i održavali zdravlje.

Primarni filter
Blokiranje velikih čestica od 360° Primarni filter obezbjeđuje početnu filtraciju filtriranjem prašine, dlaka, finih mrvica između ostalih velikih čestica i otporan je na nabore, ulja, kiseline, alkalije i još mnogo toga kako bi obezbijedio dug radni vijek.

Xiaomi visoko efikasan HEPA filter
99,97% filtracije čestica od 0,3μm filter visoke efikasnosti od 24000 cm² uklanja PM2,5, polen itd. da bi proizveo konzistentan čist vazduh.

Sloj sa aktivnim ugljem visokog kvaliteta
650000mg visokokvalitetnog aktivnog uglja*, sa sofisticiranom poroznom strukturom i ravnomjerno raspoređenim ugljenikom, efikasno uklanja zagađivače vazduha i mirise koji su štetni u vašem domu.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera
Kombinujući dvije tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može da ukloni 99,97% vazdušnih čestica veličine 0,3 mikrometra i zadrži prašinu, PM 2,5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim i sitne čestice. U poređenju sa konvencionalnim HEPA filterom, Xiaomi filter visoke efikasnosti omogućava prečišćivaču vazduha da generiše manje buke i troši manje energije omogućavajući da veći protok vazduha prođe kroz filter, a da pritom zadrži istu efikasnost čišćenja.

*99,97% eliminacije čestica od 0,3 mikrona: Prema izvještaju o inspekciji kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za električne uređaje za domaćinstvo (br. VCv-21-40115), materijal filtera koji se koristi za ovaj proizvod postigao je efikasnost filtracije od 99,97% za čestice ≥ 0,3%. mm.

*24000cm² visokoefikasni filter: Površina filter papira koji se koristi na Mi Prečišćivaču vazduha 4 Pro visokoefikasnom filteru je 24000cm². Podaci iz Smart Mi Lab-a  mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.

*Visokokvalitetni sadržaj aktivnog uglja od 650.000 mg: Sadržaj aktivnog uglja u filteru koji se koristi je 650.000 mg. Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top