-33%

Mi Smart Air Fryer 3.5L

69,90 

Availability: 17 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Cirkulacija zagrijanog vazduha od 360°
  • OLED ekran na dodir
  • Podesiva temperatura od 40° C do 200° C
  • Dupli sloj premaza protiv lijepljenja

Opis

Mi Smart Air Fryer 3.5L

Uz Mi Smart Air Fryer možete pržiti, odmrzavati i fermentirati. Temperatura se može podesiti od 40 ℃ do 200 ℃. Sa konfiguracijom ventilatora sa dvije brzine.
Mi Smart Air Fryer je više od samog prženja hrane. Uz njega možemo odmrznuti smrznutu hranu, fermentirati povrće ili napraviti omiljeno sušeno voće.

Mi Smart Air Fryer 3.5L Mi Smart Air Fryer 3.5L Mi Smart Air Fryer 3.5L Mi Smart Air Fryer 3.5L

Izvlačenjem korpe gasi se napajanje i u svakom trenutku možete provjeriti hranu pri spremanju, za nastavak kuvanja jednostavno vratite korpu nazad. Nema potrebe za resetovanjem Mi Smart Air Fryer-a. Potpuno uživajte u novom, jednostavnom i sigurnom načinu kuvanja.

Mi Smart Air Fryer 3.5L Mi Smart Air Fryer 3.5L Mi Smart Air Fryer 3.5L Mi Smart Air Fryer 3.5L

Interaktivni OLED ekran za jednostavno korišćenje i prikazivanje. Uz podešavanje temperature i vremena kuvanja uz jedan okret i pritisak, možete podesiti i vrijeme kada je potrebno okretanje hrane.

Mi Smart Air Fryer 3.5L Mi Smart Air Fryer 3.5L Mali kuhinjski uređaj za lako skladištenje i sa malim zauzimanjem prostora u vašoj kuhinji. Komponente kao što su ploča i korpa se mogu odvojeno prati u mašini za pranje sudova. Mi Smart Air Fryer 3.5L

Rešetke za zaštitu i sprječavanje svakog kontakta sa grejnim cijevima na vrhu, za bezbijedno korišćenje. Prugasti kanali za temeljniju cirkulaciju vazduha i ravnomjerno zagrijavanje, kao i otvori za hlađenje za duži vijek trajanja čine Mi Smart Air Frayer pravim saveznikom u vašoj kuhinji.

 

Specifikacije

Glavne karakteristike
Kapacitet 3.5 L
Frekvencija 50-60 Hz
Napon 220-240 V
Snaga 1500 W
Opšte
Boja Bijela
Materijal Alclad metal
Težina 3, 9 kg
Model MAF02
Originalni naziv Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L EU

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top