Xiaomi Električni trotinet 4 Pro (2nd Gen)

639,00 

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Maksimalna brzina: 25km/h
  • Domet: 60km
  • Tri režima: pješački, standardni i sportski

Opis

Više snage za izvanredna iskustva

Sistem baterija od 48V uparen je sa motorom sa pogonom na zadnji točak od 400W kako bi isporučio još više snage. Bez obzira da li ubrzavate ili idete uzbrdo, može sa lakoćom da se nosi sa svakim scenarijem, donoseći vam glatko i jednostavno iskustvo vožnje.

Tri režima brzine na dohvat ruke

Prebacite se između različitih režima brzine jednostavnim dodirom na dugme za napajanje na dnu ekrana da biste zadovoljili svoje potrebe vožnje.

Povećani kapacitet baterije za super-dug domet od 60km*

Litijumska baterija velikog kapaciteta od 468Wh* pruža veliki domet putovanja po punjenju, tako da možete uživati u vožnji tokom svakodnevnih putovanja i kratkih vikend putovanja.

Višestruki režimi oporavka energije za potpuno novo iskustvo vožnje

Kinetička energija koja se stvara tokom kočenja i klizanja pretvara se u upotrebljivu električnu energiju kako bi se dodatno povećao domet vožnje.

Inteligentni sistem upravljanja baterijom za sigurnost baterije

Inteligentni sistem za upravljanje baterijom (BMS) kontinuirano prati status baterije i obezbeđuje šest inteligentnih mera za zaštitu od prekomernog punjenja, prekomernog pražnjenja, pregrevanja i prekomerne struje. Ove mere produžavaju vek trajanja baterije vašeg skutera i obezbeđuju sigurnost tokom vožnje.

Čvrst i pouzdan okvir od čelika visoke čvrstoće

Napravljen od 1,5mm* zadebljanog karbonskog čelika, okvir može da izdrži maksimalno statičko opterećenje od 500kg* i maksimalno dinamičko opterećenje od 120kg, osiguravajući izdržljivost i čvrstinu skutera.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top