Xiaomi pametna hranilica za kućne ljubimce

124,90 

Availability: 5 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Xiaomi pametna hranilica za kućne ljubimce putem Mi Home aplikacije omogućava kontrolu doziranja svaki put u isto vrijeme. Xiaomi pametna hranilica izbacuje hranu u određeno vrijeme tako da možete biti sigurni da vaš kućni ljubimac neće ostati gladan dok ste vi na malom putu. Sadrži dva senzora koji prate ostatak hrane i ispuštaju novu te bilježi radnje u aplikaciji. Ovde možete odabrati vrijeme u koje će se ispuštati hrana.

Xiaomi pametna hranilica za kućne ljubimce je pogodna za: mačke i male do srednje pse*

Posebno dizajniran za mačke i male do srednje pse, može pohraniti cca. 1,8 kg suve hrane za kućne ljubimce, dovoljno za odraslu mačku ili malog psa za 15 do 20 dana dok je vlasnik odsutan od kuće ili za dnevna i kratka putovanja.

Ne preporučuje se za mlade kućne ljubimce mlađe od tri mjeseca ili velike pse.

Xiaomi Pametna Hranilica Za Hranu Za Kucne Ljubimce 6a

Ugrađen je sistem napajanja u nuždi nestanka struje ili prekida napajanja te sadrži i 4 AA baterije kako bi se osiguralo normalno ispuštanje hrane u takvim situacijama. Odjeljak za hranu, miješalica za hranu, oštrica za doziranje i posuda za hranu 340 su od nerđajućeg čelika i u skladu s prehrambenim razredom. Posude za hranu su odvojive i mogu se normalno prati kako se ne bi nakupila masnoća. Trostruko osiguranje svježine i vodootpornost donose svježu i ukusnu hranu:

  • 360° silikonski yaptivni prsten za hranu,
  • zamjenjivi uložak za sušenje hrane
  • skrivena okretna vrata hranilice.

 

Opis

24-satno automatsko hranjenje kućnih ljubimaca

Automatsko doziranje sa fiksnim vremenom i dozom. Pravilna ishrana 24 sata dnevno.
Uparen je s aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home, tako da možete kontrolisati vrijeme doziranja i dozu s bilo kojeg mjesta, tako čineći putovanje ugodnijim, a hranjenje kućnih ljubimaca praktičnijim i pravilnijim.

Xiaomi Smart Pet Feeder - Xiaomi pametna hranilica za kućne ljubimce

Glatki sistem doziranja. Redovno vrijeme doziranja.

Jedinstvena struktura za doziranje sa šest rešetki, fleksibilna mekana silikonska mješalica za hranu i sečiva za doziranje testirani su na preko 10.000 ciklusa doziranja* kako bi se osiguralo glatko doziranje kroz široki kanal koji efikasno sprečava blokade.

Xiaomi Pametna Hranilica Za Hranu Za Kucne Ljubimce 3

Xiaomi Pametna Hranilica Za Hranu Za Kucne Ljubimce 5

Xiaomi Pametna Hranilica Za Hranu Za Kucne Ljubimce 6 Xiaomi Pametna Hranilica Za Hranu Za Kucne Ljubimce 7

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top