Xiaomi 13T Pro

2 godine garancije

kupovina na rate

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis

1

2

3

4

Dva Leica fotografska stila – Dva tona za izuzetan izbor

Leica kvalitet fotografije je dobro prihvaćen u fotografskim zajednicama, a Xiaomi nastavljamo i ovde sa P3 širokim rasponom boja, koji može da uhvati 25% više boja, preoblikujući estetiku fotografija.

5

6

7

8

Leica filteri

Dva nova Leica filtera — Leica Sepia i Leica Blue — mogu se izabrati u skladu sa vašim kreativnim preferencijama, što vam omogućava da izrazite emocije na različite načine.

9

10

11

Xiaomi ProFocus – Čvrsto zaključajte fokus

Automatski otkriva subjekte, uključujući ljudske oči i lica, životinje, insekte, ptice, biljke, hranu i još mnogo toga. U video režimu, može automatski ponovo da pronađe subjekat nakon što napusti snimak — to je pravi Xiaomi ProFocus.

12

Izuzetan dizajn

Pravi dizajn ekrana u kombinaciji sa imitacijom anodnog spreja postiže metalnu teksturu sa prefinjenijim osećajem. DECO dio usvaja proces bušenja i sječenja sa jednom oštricom na nivou sata. Metal je poliran do visokog sjaja za bolju teksturu. Plava verzija dolazi sa BioComfort veganskom kožom, dok crna dolazi u staklenoj varijanti. Prva Xiaomi BioComfort veganska koža. Potpuno nova tehnologija kompozitnog PU koji je otporan na prljavštinu i izdržljiv, sa odličnom otpornošću na hladnoću i prozračnošću. Prirodniji je za kožu i izuzetno je udoban.

13

14

6.67″ Dotdisplay CrystalRes display

Potpuno novi prilagođeni vodeći AMOLED sa nevjerovatno poboljšanim performansama i maksimalnom osvjetljenošću od 2600 nita*, i dalje jasno radi na suncu i donosi vam bolje kreativno iskustvo.

15

Profesionalni HDR ekran – Ultra-dinamičan ekran

Ultra-dinamična tehnologija ekrana Xiaomi 13T Pro može povećati osvjetljenost do 5 puta u odnosu na tradicionalne ekrane. Može precizno da identifikuje HDR oblasti, koristi dinamičke maske da potamni svjetlinu ne-HDR oblasti i glatko prelazi između različitih oblasti svjetline za bolje slike.

16

17

Zatamnjenje visoke frekvencije je prijatnije za oči kada koristite telefon noću

PVM zatamnjenje do 2880Hz nadmašuje stroboskopsku percepciju ljudskog oka, smanjujući vizuelni zamor izazvan treperenjem i bolje brinući o vašim očima.

18

MediaTek Dimensiti 9200+

Izuzetno moćan, fenomenalan kakav nikada ranije niste vidjeli. Koristeći TSMC-ov precizan 4nm proces sa super-visokom integracijom za moćne performanse, desetine milijardi masovno integrisanih tranzistora opremljenih inovativnom arhitekturom razvojnih resursa, obezbjeđuju bolju adaptaciju i manju potrošnju energije, bez obzira da li radite, igrate igrice ili stvarate kreacije.

19

Mogućnost Wi-Fi 7*

Podržava DBS i MLO, dvopojasni istovremeni Wi-Fi sa teoretskom maksimalnom brzinom od 3,6 Gbps*. Odmah osjetite posljedice katastrofalnog brzog Wi-Fi-ja.

20 Priv

20

21

MIUI 14 je najpopularniji i prilagođeni ROM za Android. Živopisni korisnički interfejs, različite opcije personalizacije i korisne funkcije čine MIUI intuitivnim i lakim za upotrebu.

22

23

 

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top