Xiaomi Smart Band 8 Pro

89,90 

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • 150+ fitnes režima
  • Do 14 dana korišćenja pri jednom punjenju*
  • 1.74″ AMOLED ekran
  • Cjelodnevno praćenje nivoa SpO2, kontinuirano praćenje sna, 24-časovno praćenje otkucaja srca i praćenje disanja u snu.

Opis

Novo carstvo mogućnosti

Sa stotinama potpuno novih i modernih brojčanika u različitim stilovima, sigurno će biti jedan koji će odgovarati svakom vašem raspoloženju. Ovaj novi dinamički izgled sata ima mnogo prilagodljivih komponenti, omogućavajući vam da prilagodite izgled funkcije na bilo koji način koji želite. Koristite brojčanik za Album da biste prikazali svoje omiljene fotografije, voljene kućne ljubimce i nezaboravne trenutke.

Integrisani dizajn okvira

Jednostavnost sa prirodnim osjećajem prefinjenosti. Okvir je integrisan da bi se postigao glatkiji eksterijer, kombinujući jednostavnost sa elegancijom za moderan i prefinjen izgled. Podjednako upada u oči bez obzira da li se nosi sa ležernom ili formalnom odjećom, poboljšavajući svaku odjeću.

Nezavisno pozicioniranje GNSS pet satelita

Ugrađeni nezavisni GNSS čip se može koristiti kao samostalan uređaj ili u kombinaciji sa telefonom. Sa poboljšanom preciznošću, podržava BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo i QZSS satelitske sisteme.

3D trener za zagrijavanje i hlađenje – “Lični trener” na vašem zglobu

Niste sigurni kako da se zagrijete ili istegnete? Podignite zglob da biste aktivirali svoj “lični trener”. Neki sportski režimi nude 3D animacije za pružanje vodiča za vježbanje. Pratite animaciju sa uputstvima da biste se zagrijali, aktivirali mišiće i brže ušli u zonu vježbanja. Nakon treninga pratite animaciju da istegnete mišiće i smanjite bol u mišićima.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top