Redmi Watch 4

109,90 

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Sat dolazi s kvalitetnim 1,97“ AMOLED ekranom koji će svakom korisniku osigurati vrhunsko vizuelno iskustvo. Redmi Watch 4 uz kapacitet baterije od 470 mAh osiguraće korištenje uređaja uz OAD i do 10 dana. Zahvaljujući Bluetooth povezivosti sa pametnim telefonom lako možete obavljati i svoje telefonske pozive jer sat ima ugrađen mikrofon i zvučnik. Više od 150+ sportskih načina omogućuje svakom korisniku da pronađe svoj omiljeniji sport, a svoja postignuća pratite uz detaljan prikaz s pomoću Mi Fitness aplikacij

Opis

Više za vidjeti, više za voljeti!

Zahvaljujući nadograđenom AMOLED 1,97“ zaslonu ekrana doživite vrhunsko iskustvo vizualnog korištenja Redmi Watch 4, koji uz stopu osvježavanja od 60 Hz nudi nevjerojatno glatke i svilenkaste prikaze. Uz povećanje površine ekrana od 26% ovaj sat može se pohvaliti i s maksimalnom svjetlinom ekrana od 600 nita.

Redmi Watch 4 po prvi puta dolazi izrađen od čvrstog i pouzdanog okvira sata od aluminijske legure koji donosi još bolji utisak ljubiteljima ove serije. Osim uz aluminijsko kućište sat dolazi u verziji dvije boje s kojima lako svoj modni dizajn možete podići na viši nivo. Sat ima i rotirajuću krunicu od nerđajućeg čelika koja dodaje vrhunsku finoću i najmanjim detaljima, a njeno lako okretanje pruža vrhunsko iskustvo.

Opremljen velikim kapacitetom baterijom od 470 mAh i energetski učinkovitim čipom Redmi Watch 4 osmišljen je za dugovječnost. Uživajte u trajanju baterije od 20 dana u uobičajenom načinu rada, dok je za Always On Display trajnost baterije do 10 dana.

Izrazite svoju individualnost jer Redmi Watch 4 dolazi s 200+ elegantnih izgleda brojčanika. Prilikom korištenja otkrijte široku ponudu brojčanika koji će se s lakoćom prilagoditi vašem jedinstvenom stilu, a s raznolikim zabavnim motivima i prilagodljivim komponentama stil i funkcionalnost sata je na vašoj strani.

Povežite se na svoj pametni telefon putem Bluetooth-a koji vam putem sata omogućuje da budete u toku s vašim telefonskim pozivima, a iste putem sata možete i odbiti. U svojim telefonskim pozivima putem sata učestvujte s lakoćom jer s pomoću urađenog mikrofona i zvučnika nemate potrebe vaditi svoj pametni telefon.

Konfiguracija PPG senzora nadograđena je da uključuje 4 kanala za povećanje tačnosti praćenja zdravlja. Uz pomoć specijalnih naučnih tehnologija za praćenje spavanja, sat bilježi stanje spavanja u stvarnom vremenu, te u različitim fazama kao što su duboki san, lagani san i REM. Vaš stalni čuvar zdravstvenih stanja je Redmi Watch 4 jer sat ima mogućnost praćenja zasićenosti krvi kiseonikom (SpO2), otkucaja srca i nivo stresa. Iako sat nije dizajniran kao medicinski uređaj kontinuiranim praćenjem zdravstvenih stanja može pridonijeti mijenjanju vaših loših navika u bolje.

Za sve aktivnosti koje volite Redmi Watch 4 podržava 150+ sportskih načina, uključujući trčanje na otvorenom i zatvorenom, hodanje, vožnju biciklom i još mnogo toga. Opremljen nezavisnim GNSS satelitskim sistemom za pozicioniranje sat prati svaki vaš korak i bilježi pređene rute. Sat dolazi s 5 ATM certifikatom vodootpornosti te se s lakoćom odupire kapljicama vode.
Cjelokupne izvještaje podataka zabilježenih na satu poput dnevnih zdravstvenih statistika ili praćenja sportskih dostignuća nadohvat ruke imate zahvaljujući Mi Fitness App. putem koje se sat spaja na vaš pametni telefon.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top