Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

25,90 

Availability: 5 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Bluetooth 5.0
  • Otporan na vodu i prašinu
  • Dual Audio

Opis

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Kompaktan, prenosiv i lagan

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik je dovoljno mali da ga možete nositi u torbi ili držati na dlanu. Zvučnik teži svega 185g tako da ga možete ponijeti bilo gdje, a da se ne osjećate opterećeno.

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Sofisticirani dizajn krije sve osim dinamičnog zvuka

Kompaktan, ali moćan dizajn unutrašnjosti omogućava zvučniku da reprodukuje muziku sa fantastičnim kvalitetom zvuka za maksimalno uzbuđenje i uživanje. Moćni magneti pružaju visoku osjetljivost i realne detalje. Kandaska duga vlakna omogućavaju odgovarajuće prigušivanje za jasan i prirodan zvuk. Pasivni radijator poboljšava duboke basove i reprodukciju niskih frekvencija za bolju teksturu zvuka.

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

IP67

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik je ocijenjen na nivou 5 za otpornost na prašinu i vodu, što znači da su unutrašnje komponente zaštićene od znoja, kiše i prašine, tako da možete da se osjećate bezbijedno noseći ga bilo gdje.

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Vrijeme neprekidne reprodukcije: 10 sati (volume 60%)

Opremljen baterijom velikog kapaciteta 2000mAh, može da pušta muziku do 10 sati kada je potpuno napunjen. Više snage i duže trajanje baterije znači više uživanja!

Jasniji zvuk za bolje razgovore

Odgovarajte i prekidajte pozive jednim dodirom i uživajte u čistom, prirodnom zvuku tokom poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu sa velikom osjetljivošću.

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Dual audio za stereo zvuk

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik podržava bežičnu stereo vezu. Ovo vam omogućava da kombinujete dva zvučnika u bežičnu stereo konfiguraciju, pri čemu dva zvučnika služe kao desni i lijevi zvučni kanal, za impresivnije iskustvo slušanja. Dvostruka audio veza zahtjeva da oba povezana uređaja imaju ovu mogućnost. Za najbolje bežično stereo iskustvo preporučuje se postavljanje dva povezana zvučnika na 0,5 do 1,2 metra.

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Bluetooth 5.0 za brze i stabilne veze

Uživajte u bežičnoj slobodi uz integrisani Bluetooth 5.0 čip koji obezbjeđuje kompatibilnost sa širokim spektrom uređaja, stabilan signal, veliku brzinu prenosa i moćno ublažavanje smetnji.

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Uključivanje/isključivanje napajanja: pritisnite taster za napajanje 2 sekunde. Povezivanje: U isključenom stanju, držite pritisnuto dugme za napajanje 2 sekunde, zvučnik je uključen, plava lampica treperi, potražite Bluetooth uređaj i povežite se. Nakon uspješnog povezivanja, plava indikatorska lampica svijetli. Da biste odgovorili/prekinuli poziv: pritisnite dugme za napajanje. Za isključivanje mikrofona/bežične stereo veze: pritisnite dugme za napajanje dva puta. Da biste reprodukovali/pauzirali muziku: pritisnite dugme za napajanje.

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Za resetovanje: Ako zvučnik ima problema sa zvukom, Bluetooth-om ili punjenjem, pritisnite i zadržite dugme za napajanje 12 sekundi, a narandžasta indikatorska lampica će ostati upaljena 1 sekundu da bi dovršila resetovanje zvučnika.

Specifikacije

Model
Tip proizvoda Zvučnik
Model XMYX04WM
Povezivanje
Bluetooth 5.0
Tehničke karakteristike
Baterija 2000 mAh
Domet 10 m
Ugrađen mikrofon Yes
Snaga 4 w
Trajanje reprodukcije 10 h
Dodatne informacije
Težina 185g
Dimenzije 86 x 86 x 45 mm
Dodatne informacije IP67; Punjenje preko USB type-C

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top