Mi Pametni projektor 2

749,90 

Availability: 2 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Jasne slike rezolucije 1080p sa automatskim fokusom
  • Android TV™ sa ugrađenim Google pomoćnikom
  • Optimizacija ekrana do 120 inča sa odnosom bacanja 1,2:1
  • Dolby Audio™

Opis

1

Pametno čvorište doma sa omogućenim IoT-om

Koristite svoj glas da tražite emisije, kontrolišete svoj projektor i pametne kućne uređaje, postavljate pitanja i još mnogo toga. Pritisnite dugme Google pomoćnik na daljinskom upravljaču da biste započeli.Potrebni su kompatibilni uređaji koji podržavaju Google pomoćnik.

2

Automatsko fokusiranje obezbjeđuje jasnu sliku
Veoma osjetljiva kamera poboljšava brzinu fokusa, što takođe sprečava termalni defokus, osiguravajući da slika ostane jasna i oštra.

3

Četvorokanalna LED RGB+BP tehnologija za poboljšanje osvjetljenosti
U poređenju sa tradicionalnom trokanalnom LED projekcijom, dodavanjem kanala plave svjetlosti, raspon boja Rec.709 premašuje 154% tako da boje izgledaju stvarnije. Takođe podržava HDR10 dekodiranje.

4

Rezolucija 1080p, za visok nivo jasnoće
Sa 1920×1080 Full HD (1080p) rezolucijom, Mi Smart Projector 2 projektuje slike visoke rezolucije.

5

Samo 28 dB za mirno iskustvo gledanja
Nivo buke ispod 28 dB u normalnim radnim uslovima, tihi projektor neće ometati vaše iskustvo gledanja.

6

Difuzna refleksija svjetlosti za udobnost očiju
Mi Smart Projector 2 koristi difuznu refleksiju. Za razliku od tradicionalnih LCD televizora, koji isporučuju svjetlost direktno vašim očima, difuzna refleksija izaziva manje opterećenje za oči i pogodnija je za mlade i starije.

7

Odnos bacanja svjetlosti 1,2:1 omogućava projektovanje velikog ekrana u maloj prostoriji
Optimizovana veličina ekrana može se podesiti od 60” do 120” (maks 40~200”). Sada možete da gledate filmove, uživate u koncertima i igrate igrice, sve na istom zidu.

8

Doživljaj kućnog bioskopa čak i kada je postavljen na sto
Mi Smart Projector 2 usvaja prilagođenu zapreminu kućišta i odgovarajući kalibar. Integrisana struktura velike zvučne šupljine i ultra dugačke cijevi čine zvuk bogatim i delikatnim. Frekvencija takođe može pasti do 90Hz*. Povežite se sa Mi Smart Projector 2 GL preko Bluetooth-a da biste ga učinili sopstvenim zvučnim sistemom za radnu površinu.

9

Uživajte u udobnosti impresivnog zvuka
Pažljivo kalibrisan od strane akustičnog mastera, Mi Smart Projector 2 usvaja dvokanalni virtuelni surround zvuk i podržava Dolby dekodiranje. Životni ljudski glasovi i virtuelni surround zvuk čine da se osjećate kao da učetsvujete u akciji koja se projektuje

10

Uživajte u pametnijoj zabavi
Pojednostavite svoje iskustvo zabave uz Android TV™. Pristupite hiljadama filmova i emisija sa različitih platformi na jednom mjestu.

11

Portovi koji su vam potrebni
Sa jednim HDMI 2.0 portom, jednim USB 2.0 portom i jednim portom za slušalice, projektor podržava 4K ulaz i radi sa čvrstim diskovima, konzolama za igrice, mikrofonima i još mnogo toga, što ga čini savršenim za vaše potrebe zabave i uživanje.

12

Kompaktan i prenosiv kao umjetničko djelo
Sa veličinom tijela od 115x150x150mm i prekrivenom tkaninom na prednjoj strani, čini savršen umjetnički dodatak vašem domu. Težak je samo 1,3 kg, podignite ga i pomjerite kad god vam zatreba.

13

*Osvjetljenost , raspon boja i vrijednost šuma su sertifikovani od strane Peking CKC Testing Technical Services Ltd., prema izvještaju br.: CKCTS-212761.

*Sve gore prikazane podatke testirala je Formovie Laboratorija osim ako nije drugačije naznačeno. Pošto su sva fizička okruženja različita, podaci testa se mogu razlikovati od stvarnih podataka.

Specifikacije

Procesor
Memorija
RAM 2GB
ROM 16GB
Konekcija
Bluetooth Bluetooth 5.0 / BLE
WiFi 5
Opšte
Boja Bijela
Dimenzije 115 x 150 x 150 mm
Težina 1.3 kg
Operativni sistem Android TV 9.0
Dodatne informacije Portovi: USB, HDMI, Port za slušalice; Model: BHR5211GL

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top