Mi 2K Gaming Monitor 27”

449,00 

Availability: 3 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Tehničke karakteristike

Vrsta proizvoda Monitor
Rezolucija ekrana 2560x1440p – 16:9
Veličina dijagonale zaslona 27 inča
Ulazi 1 x AUDIO port
2 × DisplayPort 1.4
2 × HDMI 2.0
3 x USB 3.0 (2 izlaza, 1 ulaz)
Spektar boja 16.7 milijuna boja (8-bit) – 100% sRGB, 95% DCI-P3
Maksimalna brzina osvježavanja 165Hz (uz DP)
Vrijeme odziva 4 ms (GTG), 1 ms IMBC
Kontrast 1000:1 (TYP)
Razlika boja Delta E<2.0
Mogućnosti Podešavanje visine
Podešavanje nagiba
Postavljanje na zid
VESA
Sinkronizacija Adaptive-Sync
Dimenzije 609.44 (Š) × 200.00 (D) × 461.25 (V) mm
Težina 6.53 kg
Boja Crna

Opis

Za profesionalne igrače – otključajte svoj puni potencijal za igranje!

Širok raspon boja od 16,7 miliona i visoka stopa osvježavanja za izuzetno jasno iskustvo igranja. Rezolucija 2560×1440 i ultra čista slika sa IPS ekranom sa širokim uglom gledanja od 178°. Za najbrže reflekse, ultra visoka brzina osvježavanja od 165 Hz i IMBC vrijeme odziva od 1 ms. Brz odgovor znači brzu pobjedu jer se ishod bitke često odlučuje u tren oka.

Tehnologija poboljšanja HDR ekrana uvelike poboljšava detalje prikaza, prilagođavajući svjetlinu ekrana za bolju vidljivost u tamnijim područjima. Jeste li ikada iskusili kašnjenje u kritičnom trenutku? Tehnologija Adaptive-Sync sinhronizuje brzinu prenosa između grafičke kartice i monitora, eliminiše cijepanje i kašnjenje ekrana i pruža glatko i stabilno iskustvo igranja.

Kombinacija rezolucije i velikog ekrana čini svaki potez vašeg protivnika jasnijim. Izuzetno jasne i prefinjene slike čine vas spremnim za neprijateljske napade u svakom trenutku. Imerzivni ekran dolazi sa genijalnim dizajnom tankih okvira sa tri strane, koji uklanjaju granice i omogućava besprekornu kombinovanu upotrebu više ekrana za impresivno iskustvo.

Monitor ima rotirajuće postolje podesivo po visini i podržava portretni način rada i montažu na zid. Pruža udobnost očima uz TÜV-certificirano slabo plavo svjetlo za dužu upotrebu bez zamornog izgleda. Takođe je opremljen sa 2 USB 3.0 porta, DP, HDMI, kao i priključkom za slušalice. Napunite svoj mobilni telefon i druge uređaje dok uživate u igri.

2K Mi 2K Gaming Monitor koristi skriveni dizajn disipacije topline gdje je modul za disipaciju skriven iza postolja monitora, pružajući besprijekoran izgled.Magnetski stražnji poklopac također omogućava lako rastavljanje i instalaciju.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top