Xiaomi pametno zvono za vrata 3

99,90 

Availability: 5 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Pametno zvono za vrata 3 ima rezolucija od 2K i prikazuje oštre slike i prikaze situacije koje se odvijaju pred vratima te bilježi jasne zapise koje sprema na Cloud. Čak i u noćnim i manje svijetlim uslovima ima crveno 940nm svjetlo koje prikazuje slike jasnim. Možete pratiti kretanja u stvarnom vremenu preko aplikacije i mobilnog telefona u bilo kojem trenutku.

Ima ugrađeni senzor koji prepoznaje tijelo i oblik čovjeka te šalje obaviještenje na mobilni telefon da je detektovalo čovjeka i kretanje pred vratima. Ima dvosmjernu komunikaciju, pametno mijenjanje glasa i „ne smetaj“ opciju. Pohranjujte snimljene pokrete tri dana u Cloudu i tako omogućuje da imate na oku sve što se događa ispred vrata. Baterija visokog kapaciteta od 5200mAh može izdržati i do nekoliko mjeseci.

Opis

Pametno Zvono 1 Pametno Zvono 2 Pametno Zvono

Xiaomi Pametno zvono za vrata 3 – karakteristike

*Ovaj proizvod nije vodootporan i ne smije se koristiti na otvorenom.

*Besplatna pohrana u oblaku: 3-dnevna pohrana u oblaku znači da kamera snima video zapise na stalnoj osnovi. Svaki video će biti pohranjen u oblaku 3 dana i nakon toga će biti obrisan.

*940nm infracrvena svijetla velike snage: 940nm infracrvena svjetlost je nevidljiva.

*Potrebno je samo punjenje 3 puta godišnje: Trajanje baterije i podaci o bateriji su iz MadV laboratorije. Standardni kapacitet baterije je 5200mAh. U laboratorijskim uslovima, zvono je bilo upotrebljivo 4,8 meseci u standardnom režimu, pri normalnoj temperaturi (25°C) i pritisku, sa 20 video zapisa od 10 sekundi snimljenih svaki dan bez drugih operacija. Vijek trajanja i kapacitet baterije mogu se neznatno razlikovati zbog individualnih razlika u proizvodu, okruženja uslužnog rada i drugih faktora.

*Podaci o zapremini izmjereni na udaljenosti od 50 cm u laboratorijskom okruženju. Rezultati tokom stvarne upotrebe mogu se neznatno razlikovati zbog razlika u pojedinačnim proizvodima i faktora okoline. *Zvono na vratima i korisnički nalog su upareni jedan na jedan na Cloud serveru. Čak i ako je zvono nasilno uklonjeno i ukradeno, niko ne može upariti ili koristiti vaše zvono.

*Pričvrstite “pametno zvono za vrata 3” na vrata pomoću 3M ljepila na zadnjoj ploči za montažu ili pomoću šrafa. Za konkretnu metodu pogledajte priručnik.

Specifikacija

Model Smart Doorbell 3
Dimenzije 128 mm x 60 mm x 23,5 mm
Boja Crna
Težina 380g
Rezolucija 2K
Vidno polje 180°
Glasnoća  4 načina glasnoće, max 79dB
Dvosmjerna komunikacija
Baterija 5200mAh , trajanje do 4 mjeseca
USB C ulaz
Radni uslovi od -10℃ do 45℃
Povezivost Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n  2.4GHz, RF 433MHz
Infrared svijetlo 940 nm
Memorija Cloud

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top