Xiaomi Wireless punjač 50W

64,00 

Nema na zalihi

Ključne karakteristike:

  • Bežično brzo punjenje do 50W
  • Kompatibilan sa uređajima koji imaju Qi standard
  • 12 slojeva pametne zaštite

Opis

Punjenje u pokretu, 100% punjenje za 42 minuta*

Kompatibilan sa Qi standardom bežičnog punjenja. Uživajte u cjelodnevnom trajanju baterije uz Xiaomi 12 Pro. Bežično napunite do 100% za 42 minuta. Kompatibilan i sa drugim uređajima koji podržavaju Qi bežično punjenje.

Minimalna buka – Savršeno za stolove i pored kreveta

Ugrađeni tihi ventilator i novi dizajn vazdušnih kanala aktivno odvode toplotu kako bi telefon bio hladan.

*Postavite svoj Mi pametni telefon sa brzim bežičnim punjenjem na postolje za bežično punjenje da biste započeli punjenje. Za najbolje performanse, potrebno je brzo bežično punjenje koje se preporučuje sa Xiaomi 67W i 120W punjačima. Izlazna snaga može dostići do 50W sa Xiaomi 12 Pro ili Xiaomi 12.
*Ako koristite zaštitnu futrolu, debljina kućišta ne bi trebalo da prelazi 3mm. Uvjerite se da između površine za bežično punjenje i pametnog telefona nema metalnih predmeta. Preporuka Xiaomi zvanične zaštitne futrole za pametne telefone.
*Ovaj proizvod ima Qi sertifikat od strane Konzorcijuma za bežično napajanje (WPC) za punjenje uređaja koji su takođe sertifikovani od strane Konzorcijuma. Međutim, zbog razlika između pojedinačnih uređaja, neki proizvodi mogu pokazati smanjenu efikasnost punjenja.
*Svi gore navedeni podaci potiču iz Xiaomi laboratorije. Međutim, podaci mogu varirati zbog objektivnih promena životne sredine.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top