Xiaomi 50W Wireless auto punjač

89,99 

Availability: 3 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Tri načina montaže
  • 50W maksimalno bežično punjenje
  • Upravljanje jednom rukom
  • Pametna toplotna disipacija

Opis

Obezbijedite bežično punjenje do 100%* za samo 50 minuta za Xiaomi 13

Kompatibilan sa različitim uređajima za bežično punjenje, punjač može da obezbijedi 50W MAX punjenje* za više modela uključujući Xiaomi 13, Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro, kao i brzo punjenje za Samsung pametne telefone i iPhone koji podržavaju funkcije bežičnog punjenja.

Moćna snaga za odlično korisničko iskustvo

Osjetljive stezne ruke za jednostavno punjenje. Za razliku od IR senzora, punjač inovativno usvaja mikrotalasni radarski senzor nove generacije, otvarajući stezne ruke kada osjeti kretanje vašeg uređaja. Dodirnite dugme sa obije strane punjača za automobil da biste jednom rukom uklonili pametni telefon.

Pogodno za većinu modela vozila

Nova generacija ima držač i univerzalnu kuku koja je posebno dizajnirana za kružni izlaz vazduha. Standardna ravna lepljiva podloga* može da se prilijepi direktno na unutrašnjost vozila. Tri metode montaže na postolje prilagođavaju se različitim modelima vozila i lokacijama.

*Mogu da se skine jednom dok je napajanje isključeno: Na sobnoj temperaturi, ako se Xiaomi 50W bežični punjač za automobile isključi nakon 1 minuta normalnog statusa uključenja, stezne ruke se i dalje mogu osloboditi jednom u roku od 10 minuta dodirom na bilo koje dugme na obije strane.
* Obezbijedite bežično punjenje do 100% za 50 minuta za Xiaomi 13: Na sobnoj temperaturi, Xiaomi 13 (MIUI14.0.17), sa isključenim ekranom i u režimu aviona, može se bežično napuniti od 1% do 100% za 50 minuta od korišćenjem priloženog punjača za automobil i USB kabla (kada se port Tipe-C punjača za automobil priključi zasebno).
*50W MAX blic punjenje: Na sobnoj temperaturi, kada se port Tipe-C punjača za automobil koristi odvojeno, Xiaomi 50W bežični punjač za automobile može da obezbijedi 50W MAX punjenje za više modela kao što su Xiaomi 13, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro i drugi, koristeći priloženi auto punjač i USB kabl.
*Stezne ruke koje mogu dostići 84mm* nakon otvaranja: Pogodne su za većinu pametnih telefona na tržištu koji podržavaju funkciju bežičnog punjenja. Na sobnoj temperaturi, kada je Xiaomi 50W bežični punjač za automobile normalno uključen, stezne ruke mogu da se otvore do maksimalnog razmaka do 84mm pritiskom na bočno dugme ili pomeranjem pametnog telefona blizu radarske oblasti punjača za automobil nakon plave boje indikatorska lampica koja zatreperi tri puta.
*Efektivno rastojanje indukcije punjenja do 4mm: Funkcija bežičnog punjenja ima vertikalnu indukcionu udaljenost od ≤ 4mm.
*Dobro funkcioniše sa futrolom za pametni telefon: Pametni telefoni sa kućištima koja su predebela za indukcionu razdaljinu ili sa metalnim kućištima ne mogu da se pune bežično. Budite pažljivi kada stavljate pametne telefone u nepravilne futrole kako biste sprečili da skliznu.
*Standardna ravna lepljiva podloga: Lepljiva površina treba da bude čista i ravna. Zbog jakog prianjanja zadnjeg lepka, nasilno uklanjanje nakon lepljenja može oštetiti unutrašnjost automobila. Preporučuje se da kontaktirate profesionalnu organizaciju za lepljenje ili uklanjanje.
* Žično punjenje Xiaomi 13 do 100% za 40 minuta: Na sobnoj temperaturi, Xiaomi 13 (MIUI 14.0.17, stabilna verzija), sa isključenim ekranom i u režimu aviona, može da se napuni od 1% do 100% za 40 minuta korišćenjem priloženog punjača za automobil i USB kabla (kada se port Tipe-C punjača za automobil prikljči zasebno).
*Osim ako nije drugačije naznačeno, svi gore navedeni podaci su izmjerene vrijednosti iz CukTech Laboratorije. Međutim, podaci mogu varirati u zavisnosti od uslova okoline.

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top