NOVA SERIJA ROBOT USISIVAČA

Xiaomi uvijek osluškuje potrebe svojih vjernih kupaca, te je predstavio i dvije nove serije popularnih linija robota usisivača, koje će obezbijediti da vaš dom ili kancelarijski prostor uvijek budu čisti.

Za sve one koji traže usisivač sa naprednim navigacionim sistemom, savršeno prilagođen za domove i kancelarije, koji osigurava besprekornu čistoću podova tokom cijelog dana, Xiaomi je kreirao Robot Vacuum S seriju. Sa druge strane, Xiaomi Robot Vacuum Series X namijenjena je onima kojima je potreban uređaj sposoban da odgovori izuzetno zahtjevnim uslovima prostora. Zahvaljujući specijalno dizajniranoj automatizovanoj baznoj stanici koja održava uređaj čistim i funkcionalnim, vaša jedina obaveza biće pritisak dugmeta za pokretanje uređaja.

Konkretno, model X10, zahvaljujući automatizovanoj baznoj stanici koja izbacuje fioku za otpatke vašeg usisivača, usisiavaće 60 puta prije nego što bude bilo potrebe da ispraznite njegov sadržaj. Štaviše, novi Xiaomi uređaj ima snagu do 4.000 Pa, rotirajuću ruku za otpatke i krpu kako bi se osiguralo da vaši podovi ostanu besprekorni.

Novi X kompanije Xiaomi sa svojim specijalizovanim LDS navigacionim sistemom može da optimizuje svoju rutu čišćenja i da bezbjedno i efikasno obiđe vaš dom, a zahvaljujući bateriji od 5.200 mAh moći će da čisti i do 3 sata prije povratka u bazu.

Nešto drugačiji uređaj u odnosu na ovaj jeste model S10+, koji predstavlja novi pametni robot usisivač sa jednostavnom šemom upravljanja i naprednim navigacionim sistemom. Zahvaljujući svom dvolinijskom laserskom 3D sistemu za izbjegavanje prepreka, on inteligentno izbjegava sve što mu se nađe na putu dok se brine o ostacima i mrljama na vašim podovima, dok slučaju da imate spuštene tepihe, Xiaomi Robot usisivač S10+ ima sistem za detekciju tepiha kako bi se izbjeglo njihovo kvašenje.

Posljednji model iz serije S, Robot usisivač S10, predstavlja najpristupačnije, elegantno i jednostavno rješenje za svoje svakodnevne potrebe čišćenja. Sa snagom usisavanja do 4.000 Pa, velikom baterijom i naprednim LDS navigacionim sistemom, Xiaomi Robot Vacuum S10, zahvaljujući Mi Home aplikaciji, uvijek je na raspolaganju za upotrebu, sa mnogo različitih režima čišćenja.

Svi navedeni modeli usisivača u prodaji su u našem Xiaomi Store-u, TC BIG Fashion, i na našem webshopu.

Xiaomi – Inovacija za svakoga!

Shopping Cart
Scroll to Top