Mi Štapni usisivač light

139,00 

Nema na zalihi

Ključne karakteristike:

  • Izuzetno lagan
  • Trajanje baterije – 45 min/13min (standardni/MAX režim)
  • Trostepena filtracija
  • 50AW

Opis

Mi Štapni usisivač light

Savršena kombinacija snage i laganog dizajna za jednostavnije i efikasnije čišćenje

Jednostavno, efikasno čišćenje kombinacijom laganog, bežičnog dizajna i snažnog usisavanja. Pored upečatljivog bežičnog dizajna, još jedna karakteristika koja ističe Mi Štapni usisivač light je i njegov snažni motor bez četkica koji karakteriše 100.000 obrtaja u minuti i ima 2 nivoa usisne snage 20 AW i 50 AW, kao i protok vazduha od 17000 Pa.

Mi Štapni usisivač light

Lagano tijelo od 1.2 kg – Lako se drži i čisti

Lagano tijelo sastoji se od laganih, čvrstih materijala i kompaktne strukture motora i baterije. Očistite teško dostupna mesta samo jednom rukom. Mi Štapni usisivač light je napravljen od laganih i izdržljivih materijala, težina samog usisivača je samo 1.2 kg, sa kompletnim dodacima i produžnom cijevi težina se povećava na 2.3 kg. Uprkos maloj težini, Mi Štapni usisivač light ima moćan motor i ugrađenu bateriju. Set uključuje 3 zamjenljiva usisna otvora koji omogućavaju čišćenje čak i unutar automobila. Ravna četka sa čekinjama je savršena za usisavanje zavjesa i tkanina.

Mi Štapni usisivač light

Lakši i udobniji za upotrebu

Zahvaljujući laganom tijelu, lakše ćete ga nositi i efikasnije ćete se nositi sa različitim zadacima.

Mi Štapni usisivač light

Brzi motor bez četkica –  Snaga usisavanja do 50 AW

Opremljen standardnim brzim motorom bez četkica za stvaranje doslednog i efikasnog usisavanja.

Mi Štapni usisivač light

Vrijeme rada do 45 min – dovoljno za dubinsko čišćenje stana srednje veličine sa jednim punjenjem

Jednim punjenjem, dugotrajna litijumska baterija od 2500 mAh omogućava 45 minuta rada u standardnom režimu za čišćenje srednjeg ili velikog stana.

Mi Štapni usisivač light

Dva režima rada – Izaberite režim koji odgovara vašim potrebama za čišćenjem

Za svakodnevno čišćenje odaberite standardni režim za hvatanje čestica svih veličina (trajanje baterija do 45 min). Za dubinsko čišćenje odaberite režim MAX (trajanje baterija do 13 min). Snaga usisavanja dostiže 17 kPa. Brzi motor bez četkica obezbijeđuje neprekidan rad čak i pri maksimalnoj snazi. Potpuno punjenje obezbijeđuje 13 ili 45 minuta rada, u zavisnosti od odabranog režima. Potrebno je 5 sati da napunite usisivač, zapremina posude za prašinu je 0.5 litara, a nivo buke ne prelazi 79 dB.

Mi Štapni usisivač light

Sistem filtracije u 3 koraka – Efikasnost filtracije 99.98%

Efikasna filtracija u 3 koraka. Ciklonski sistem odvaja prašinu od vazduha. Prašina se hvata nakon prolaska kroz ciklonski filter, efikasan HEPA filter i pamučni filter, dok se čisti vazduh ispumpava. Ciklonski filter  za trenutno, efikasno hvatanje čestica. HEPA filter visoke efikasnosti filtrira čestice do 0.3μm. Pamučni filter filtrira prašinu i ispumpava čist vazduh.

Mi Štapni usisivač light

Bežični dizajn za lakše kretanje – Dubinski očistite svaki ugao

Bežični dizajn vam pomaže da se lako krećete i čistite spavaću sobu, dnevnu sobu, radnu sobu i još mnogo toga. Ne samo za pod, usisavač se može koristiti za čišćenje nameštaja i lako dopire do uglova.

Mi Štapni usisivač light

Motorna četka za zemlju – Uklanja prašinu i prljavštinu iz svakog ugla

Ugrađeni nezavisni motor za dubinsko čišćenje drvenih podova i tepiha. Delikatno čišćenje izuzetno mekom četkom ne ostavlja oštećenja na podu ili tepisima.

Mi Štapni usisivač light

Za čišćenje svakog kutka i teško dostupnih mjesta

Održava čitavu kuću čistom, pogodan je za čišćenje vrata, prozora, uglova zidova i stepeništa i drugih pukotina. Ravna mlaznica: koristi se za usisavanje uglova, pukotina ili rupa kojima je teško pristupiti.

Mi Štapni usisivač light

Četkica nježno sakuplja površinsku prašinu za brzo usisavanje, pogodna za čišćenje sofe, ormara i svih vrsta radnih površina

Mi Štapni usisivač light

Pogodno zidno skladištenje radi uštede prostora

Zidni nosač je alat za uštedu prostora koji vašu sobu čini uređenijom. Opremljen zidnim nosećim ramom, potrebno je da usisivač nakon čišćenja samo okačite na zid, bez zauzimanja dodatnog prostora.

Mi Štapni usisivač light

Tiho bez buke – Za ugodnije iskustvo čišćenja

Mi Štapni usisivač light dolazi sa motorom bez četkica, koji može raditi tiho i efikasno tokom čišćenja, stvarajući ugodnije iskustvo čišćenja.

Mi Štapni usisivač light

Modularni odvojivi dizajn – Uključuje dugme za otpuštanje za brzo i lako prilagođavanje različitim potrebama čišćenja.Pogodno za rastavljanje i odlaganje prašine  – Kanister za prašinu može se lako ukloniti radi uklanjanja prašine i može se očistiti vodom. Filteri su uklonivi i perivi – Vratite ih kad se potpuno osuše, kako bi se izbjegle blokade i mirisi.

Mi Štapni usisivač light

Specifikacije

Glavne karakterisitke
Snaga usisavanja 17000Pa; 50AW
Funkcije Trostepena filtracija; Efikasnost filtracije 99.97%
Motor 100000 rpm
Napon 21.6V
Snaga 220W
Trajanje baterije standardni režim: 45 min; MAX režim: 13 min
Opšte
Težina 2.3kg
Dodatne informacije Baterija: 2500 mAh; Punjenje: oko 5h; Buka: ≤ 79 dB; ; Dimenzije: 240 x 148 x 1132 mm
Model MJWXCQ03DY
Originalni naziv Mi Vacuum Cleaner Light

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top