Mi Štapni usisivač G10

319,90 

Nema na zalihi

Ključne karakteristike:

  • 150 AW
  • TFT HD ekran u boji
  • Sve u jednom – usisavanje i brisanje

Opis

Mi Štapni usisivač G10

8 tehnologija za vrhunsko iskustvo čišćenja

Usisna snaga od 150 AW – Moćni motor od 125.000 rpm rešava se uporne prljavštine i prašine. TFT HD ekran u boji – Provjerite status čišćenja. Pametna četka za pod visokog obrtnog momenta – Automatski prilagođava svoju brzinu dubinskom čišćenju različitih površina. Sve u jednom i usisavanje i brisanje – Uklonivi magnetni rezervoar za vodu lakše čišćenje. Izuzetno dugo trajanje baterije od 65 minuta – Pogodan i za velike prostore. Zamjenjiva baterija – Zamjena baterije jednim dodirom i udvostručeno trajanje baterije.12-ciklonski sistem za odvajanje prašine – 5-slojni sistem filtracije koji filtrira 99,97% čestica prašine od 0.3 μm. Ukloniva posuda za prašinu – Lako pranje radi sprečavanja sekundarne kontaminacije

Mi Štapni usisivač G10

Usisna snaga od 150 AW

Novi nadograđeni brzi motor sa 125.000 rpm pruža izuzetnu usisnu snagu, nudeći vrhunske performanse i neviđeno iskustvo čišćenja.* Relevantni parametri zasnovani su na stvarnim mjerenjima u skladu sa standardom IEC60312.

TFT ekran u boji visoke rezolucije – provjerite status čišćenja

Vizuelni operativni sistem koristi TFT ekran u boji koji vam omogućava da lako pregledate informacije kao što su trenutni režim, status baterije i još mnogo toga. Jasnoća prikaza na nivou mobilnog telefona pruža izvanredno vizuelno iskustvo i istovremeno odličnu kontrolu.

Mi Štapni usisivač G10

Zaključavanje jednim dodirom

Jedinstvena funkcija elektronskog zaključavanja znači da više ne morate da pritiskate i držite dugme tokom upotrebe. Umesto toga, jednostavno dodirnite dugme „Zaključaj“ da biste uključili neprekidni rad, a zatim ga ponovo dodirnite da biste otključali.

Mi Štapni usisivač G10

Pametna četka za pod visokog obrtnog momenta – Neka tehnologija brine o vašim kućnim poslovima!

Pametnija četka za pod automatski otkriva različite materijale za pod i u skladu s tim podešava brzinu. Ova funkcija značajno produžava vijek trajanja baterije smanjujući nepotrebno vrijeme provedeno u režimima veće snage.

Mi Štapni usisivač G10

Dizajn protiv zapletanja

Rebra u obliku slova V na tijelu četke daju povećani prečnik koji smanjuje broj okretanja. Dlake na površini rebara se umjesto toga pomjeraju prema centralnoj usisnoj mlaznici, efikasno sprečavajući zapletanje.

Mi Štapni usisivač G10

Usisajte i obrišite sve u jednom potezu!

Magnetni rezervoar za vodu omogućava vam usisavanje i brisanje u jednom potezu. Zaštitite pod i olakšajte čišćenje pomoću prekidača na ravnom mopu od 230 ml za podešavanje protoka vode, čineći ga pogodnim za upotrebu na različitim vrstama podova.

Mi Štapni usisivač G10

Vrhunska baterija velikog kapaciteta – 65-minutno izuzetno dugo trajanje baterije

Mi Štapni usisivač G10 karakteriše baterija velikog kapaciteta 3000 mAh. Sa trajanjem baterije do 65 minuta, visokokvalitetna i visoko efikasna baterija lako zadovoljava potrebe većih domova.

Mi Štapni usisivač G10 Mi Štapni usisivač G10

Zamjena baterije jednim dodirom i udvostručeno trajanje baterije

Uklonivi dizajn baterije omogućava vam zamjenu baterije samo jednim dodirom. Lako udvostručite životni vijek baterije, tako da možete da nastavite dalje bez čekanja. Čistite s lakoćom, bez brige o trajanju baterije.

*Rezervne baterije se kupuju odvojeno.

Mi Štapni usisivač G10

Dizajn sa dvostrukim punjenjem – Napunite dvije baterije istovremeno

Usisavač je opremljen zidnim nosačem za punjenje koji služi i za punjenje i za skladištenje.

Mi Štapni usisivač G10

12-ciklonski sistem za odvajanje koji znatno poboljšava životni vijek filtera

Dizajn od 12 ciklona premašuje industrijske standarde i sposoban je da odvoji sitne čestice iz vazduha. Rezultat je veliko poboljšanje efikasnosti uklanjanja čestica prašine iz vazduha, smanjujući količinu prašine koja ulazi u HEPA filter i uveliko proširujući njegov životni vijek.

Efikasna 99,97% filtracija čestica od 0.3 μm

Efikasan petoslojni sistem filtracije izbacuje čist vazduh, koristeći logiku prečišćivača. HEPA filter je zaštićen multi-ciklonskim sistemom za odvajanje koji smanjuje nivo prašine dok perivi filteri smanjuju potrebu za čestom zamjenom filtera.

Mi Štapni usisivač G10 Mi Štapni usisivač G10

Mini električna četka za čišćenje dlaka, dlaka kućnih ljubimaca i još mnogo toga

Mini električna četka se može koristiti za čišćenje kose, dlaka i kućnih ljubimaca sa površine vašeg kreveta ili za čišćenje slojeva vlakana samog kreveta. Očistite posteljinu i sofe s lakoćom!

Mi Štapni usisivač G10

Mrežni dodatak – Za čišćenje pukotina i uglova. 2 u 1 četka za prašinu – Za čišćenje prašine sa namještaja – stolice, ormari, tastature, plafon i još mnogo toga.

Mi Štapni usisivač G10

Mi Štapni usisivač G10 ima uklonivu posudu za prašinu od 0.6 L. Mi Štapni usisivač G10 štedi vaš prostor.

Perive HEPA komponente. Jednostavno održavanje i dugotrajna čistoća.

Mi Štapni usisivač G10 Mi Štapni usisivač G10

Specifikacije

Glavne karakterisitke
Snaga usisavanja 150AW
Funkcije Petostepeni sistem filtracije koji filtrira 99,97% čestica prašine od 0.3 μm
Motor 125.000 rpm
Napon 25.2V
Snaga 450W
Trajanje baterije do 65 min
Opšte
Težina 4kg
Dodatne informacije Baterija: 3000 mAh: Dimenzije: 1286 x 214 x 256 mm
Model MJSCXCQPT
Originalni naziv Mi Vacuum Cleaner G10

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top