Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

229,00 

Availability: 2 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • Stopa isporuke čistog vazduha – 400 m³/h
  • OLED ekran
  • Negativna jonizacija vazduha
  • Površina pokrivenosti od 28 – 48m²

Opis

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Vazduh je ispunjen nevidljivim zagađivačima koji predstavljaju opasnost po vaše zdravlje, uz Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 obezbijedite sebi zdrav i čist vazduh.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Impresivni CADR

Očistite veliku sobu od 20m² za približno 10 minuta. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 ima CADR čestica do 400 m³/h*, sposoban da isporuči 6660L prečišćenog vazduha u minuti*, a sa svestranim usisom vazduha od 360°, prečišćavanje vazduha cele sobe je bez napora.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Filtracija tri u jednom

99,97% eliminacije 0,3mm čestica*. Cjelodnevna zaštita za one koji pate od rinitisa i alergija. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 štiti vaše respiratorno zdravlje tako što održava vazduh u vašem domu čistim i bezbjednim za disanje.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Aktivni ugalj visokog kvaliteta

Eliminacija mirisa za trajnu svježinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu apsorpcije i efikasno uklanja uobičajene štetne gasove kao što je VOC iz vašeg doma, kao i eliminisanje mirise kako bi vaš vazduh u domu bio svjež.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Negativna jonizacija vazduha

Xiaomi Prečišćivač vazuha 4 pomaže da vaš dom ostane svjež. Vaš prečistač oslobađa negativne jone kako bi vazduh bio svjež, za zdravo i ugodno odmaranje nakon napornog radnog dana.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Jedan filter za do godinu dana upotrebe

Svakodnevna svježina sa dugotrajnim filterom uz Xioami Prečišćivač vazduha 4. Filter je visoko efikasan sa velikom površinom i visokim sadržajem visokokvalitetnog aktivnog uglja. Dugotrajne performanse filtera podrazumijevaju manje zamjene, sa jednim filterom koji traje od 6 do 12 meseci.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Automatski režim jednim dodirom

Efikasno prečišćavanje sa automatskim režimom, bez potrebe za dodatnim podešavanjem. Osjetljivi laserski senzori visoke preciznosti prate promjene kvaliteta vazduha. Visokoefikasno prečišćavanje u automatskom režimu – vaš uređaj prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Pametna kontrola

Održavajte svoj dom svežim kada ste u pokretu. Uz podršku za pametnu kontrolu, obezbijedite da se uvijek vraćate u dom ispunjen čistim, svježim vazduhom. Koristite aplikaciju Mi Home sa svog pametnog telefona da biste omogućili prečišćavanje kada niste kod kuće.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Kvalitet vazduha u realnom vremenu sa OLED ekranom

Intuitivni podaci o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru sa PM2,5 ekranom u realnom vremenu i indikatorom kodiranim u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim dodirom da biste ispunili svoje potrebe za kvalitetom vazduha.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Niski šum 32,1dB(A) – Noćni režim

Za dobar noćni san prebacite se na noćni režim da biste isključili osvijetljenost ekrana bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za neometano spavanje.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Vazdušni kanali koji se lako čiste

Očistite vaš Xioami Prečišćivač vazduha 4 iznutra. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Lako čišćenje unutrašnjosti vašeg prečistača kako bi se spriječilo sekundarno zagađenje.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera

Kombinuje dvije tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrometara i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikron, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikrona, brzina filtracije može dostići 99,99%.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU * Efektivna površina pokrivenosti od 28-48 m².*Svi podaci su rezultat testirnaja kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za električne uređaje za domaćinstvo Report (No. Wck-21-50475).

*10min prečišćavanje za dnevnu sobu od cca. 20m²: U spavaćoj sobi od 20m², sa visinom plafona od 3m kada uređaj radi na maksimalnoj snazi, vrijeme prečišćavanja u jednom ciklusu se izračunava prema: površina prostorije k visina sobe ÷ PM CADR.

* Visokokvalitetni sadržaj aktivnog uglja od 500.000 mg: Sadržaj aktivnog uglja u filteru koji se koristi na Ksiaomi Smart Air Purifier 4 je 500.000 mg. Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.

*Noćni režim sa niskim nivoom šuma od 32,1 dB(A): Odnosi se na vrijednost buke koja se generiše kada je proizvod u noćnom režimu.

Specifikacije

Tehničke karakteristike
Inteligentni moduli 6 režima prečišćavanja za opcioni rad (automatski, omiljeni, spavanje, nisko,srednje,visoko); Al glasovna kontrola (Google Assistant, Amazon Alexa); Preciznije praćenje vazduha;
Tip OLED
Efikasnost prečišćavanja Eliminišu 99,97% peruti kućnih ljubimaca, prašine, polen, dim, TVOC i fine čestice veličine do 0,3 mikrona; 99,99% za čestice veličine 0,1 mikrona; Negativna jonizacija vazduha;
CADR – Clean Air Delivery Rate (formaldehid) 150 m³/h
CADR – Clean Air Delivery Rate (čestice) 400 m³/h
Životni vijek filtera 6 do 12 meseci
Nivo buke 32.1 – 63dB
Frekvencija 50/60 Hz
Napon 100-240 V
Snaga 30W
Opšte
Odgovarajući filteri Mi Air Purifier 4 Filter
Boja Bela
Dimenzije 250 x 250 x 555 mm
Aplikacija Mi Home
Model BHR5096GL
Originalni naziv Xiaomi mi Air Purifier 4 EU

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top