Mi Pametna grijalica S

89,00 

Ključne karakteristike:

  • 2200W za brzo zagrijavanje
  • Digitalni termostat za podešavanje 6 nivoa temperature
  • Pametno upravljanje pomoću aplikacije Mi Home

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Kontinuirana temperatura između 18-28ºC

Odaberite temperaturu koju želite između 6 dostupnih nivoa (18, 20, 22, 24, 26 i 28 ºC) i opustite se, ostalo će učiniti Mi Pametna grijalica S. Zahvaljujući preciznom digitalnom termostatu, Mi Pametna grijalica S osigurava održavanje konstantne temperature na unaprijed postavljenom nivou. Daljinsko upravljanje putem pametnog telefona – Google Assistant i podrška za Amazon Alexa – 2200W snaga – Pogodno za okruženja do 46m2 – Stalna temperatura između 18-28ºC – IPX4 vodootporan.

Mi Pametna grejalica S

Pažljivo dizajniran

Mi Pametna grijalica S se izdvaja od ostalih grijalica s obzirom da je velika pažnja posvećena detaljima. Za početak su svi rubovi i uglovi zaobljeni, kako bi se izbjegle povrede od udaraca; a nogare su mu protuklizne. Uz to, biće vrlo jednostavan za transport i skladištenje zahvaljujući maloj težini od 5,7 kg. Može se koristiti u kupatilu zahvaljujući svojoj vodonepropusnosti sa IPX4 certifikatom.

Daljinsko upravljanje putem pametnog telefona

Spojite Mi Pametnu grijalicu S putem Wi-Fi i aplikacije Mi Home i upravljajte njome pametnim telefonom s bilo kojeg mjesta. Uključite grijalicu kada napuštate posao, tako da kad se vratite kući, soba je već topla. Povisite ili snizite temperaturu bez pomicanja sa sofe ili kreveta. Takođe možete upravljati glasom zahvaljujući podršci za Google Assistant i Amazon Alexa. Možete koristiti i tradicionalnu metodu putem tastera na grijalici. Mi Pametnu grijalicu S karakterišu dva sigurnosna mehanizma za isključivanje uređaja kada se pregrije ili padne.

Mi Pametna grejalica S

Specifikacije

Glavne karakteristike
Temperaturni opseg 18, 20, 22, 24, 26, 28 ºC
Tajmer 1, 3, 5, 12 sati
Kompatibilnost Google Assistant, Amazon Alexa, Android, iOS
Funkcije Dvosmjerno kruženje toplote, Zaštita od pregrijavanja, Termostat, Dječija brava, Daljinsko upravljanje putem aplikacije Mi Home
WiFi 2.4 GHz
Snaga 2200W
Napon 230V
Opšte
Boja Bijela
Dimenzije 780 x 526 x 216 mm
Težina 5.7 kg
Dodatne informacije Konvektorska grijalica
Aplikacija Mi Home
IP-rating IPX4
Model BHR4037GL
Originalni naziv Xiaomi Mi Smart Space Heater S