Poco M4 Pro

2 godine garancije

kupovina na rate

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Sve što možete poželjeti nalazi se u Poco M4 PRO seriji

Poco M4 PRO serija ima jedinstveni dizajn ravnog ruba, a opet dizajn koji će vas isticati u gomili. S težinom od 179,5 g i maksimalnom debljinom od 8,09 mm, to je najlakši i najtanji pametni telefon ikada u POCO M seriji.

Dolazi sa odličnim performansama i po prvi put s glavnom kamerom visoke rezolucija od 64 MP. U kombinaciji s ostale tri kamere, HDR prikazuje fotografiju prirodnije te možete imati savršenu galeriju od veličanstvenih krajolika do vrlo finih detalja i naprednih portreta.
Dvostruki zvučnici su pravi melem za uši! POCO M4 Pro ima dva zvučnika za jasne i snažne stereo efekte.

Uz procesor MediaTek Helio G96 Osmojezgarni CPU visokih performansi možete imati stabilnije i glatko iskustvo. Ekspanzivno snimanje fsjlova i brži odziv RAM-a povećavaju 8 GB RAM-a na ekvivalent od 11 GB tako da možete otvoriti aplikacije glatko i neprimjetno!
Tehnologija LiquidCool 1.0 Plus održava POCO M4 PRO pod normalnom temperaturom.
Brzo punjenje od 33 W
omogućava uživanje u 2 sata video reprodukcije od samo 10 minuta punjenja. Velika baterija od 5000 mAh tanka je, lagana i izvanredna; do 31 sat pričanja, 140 sati glazbe, 22 sata video sadržaja i do 15 sati navigacije!

Uz Poco M4 PRO AMOLED ekran

svakodnevno ćete imati kinematografski raspon boja, a ne šteti očima jer je Poco M4 PRO opremljen svjetlosnim senzorom koji prilagođava ekran prema svjetlu. Uz to, tu je i certificirani ekran za njegu očiju koji smanjuje oštećenja uzrokovana plavim svjetlom. Čitajte noću ili uz jako svjetlo uzrokovano suncem, a POCO M4 PRO će prilagoditi osvjetljenje vašim očima.

Opis

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top