Xiaomi Multifunkcionalna lampa

49,90 

Availability: 5 na zalihi

2 godine garancije

besplatna dostava

kupovina na rate

Ključne karakteristike:

  • 1000lm glavno svijetlo
  • Bočno svijetlo
  • Rezač sigurnosnih pojaseva
  • Razbijač okna
  • Magnetna fiksacija

Opis

1

2

3

4

5

Magnetna fiksacija – Rotirajnjem podešavanje ugla osvjetljenja

Može se magnetno pričvrstiti na automobile, držače i druge metalne površine koje sadrže gvožđe ili nikl. Dizajn rotirajućih klizača omogućava širokougaono podešavanje rotacije od 107° za preciznije osvjetljenje.

6

Rezač sigurnosnih pojaseva

Dizajn šipke sa otvorenom kopčom koji sprečava slučajne posjekotine. Rezač može lakše da siječe kroz sigurnosni pojas kada se koristi pod uglom od 45°.

7

Prozorski razbijač za izbacivanje iz okna

Struktura tipa presa sa skrivenom udarnom iglom za bezbjedno i neintenzivno izvođenje. Pritisnite razbijač prozora okomito na staklo i primijenite silu.

8

9

3100mAh litijumska baterija velikog kapaciteta

90h ultra-dugo trajanje baterije. Dvobojni indikator napajanja koji jasno pokazuje preostalu bateriju. Tip-C port za punjenje za veću kompatibilnost punjenja.

10

11

12

*Podaci iz HOTO laboratorije. Na temperaturi okoline od 25°C, ukupna početna svjetlosna snaga proizvoda je više od 1000lm kada je baterija potpuno napunjena u režimu visokog osvjetljenja i režimu reflektora glavnog svijetla.
*Podaci iz HOTO laboratorije. Na temperaturi okoline od 25°C, početni opseg osvjetljenja proizvoda je više od 240m kada je baterija potpuno napunjena u režimu visokog osvjetljenja i režimu reflektora glavnog svijetla.
*Podaci iz HOTO laboratorije. Na temperaturi okoline od 25°C, vijek trajanja baterije proizvoda je duži od 90 sati od trenutka kada je baterija potpuno napunjena u režimu koji treperi crveno/svijetlo za maglu.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Ulazna struja 5V/1.5A
Napon 3.6V
Radna temperatura -15°C–45℃
Baterija Li-ion 3100mAh
Vreme punjenja 180 minuta
Vodootpornost IPX4
Težina približno 240g
Dimenzije 188×40.5x36mm
Model MJSDT001QW
Originalni naziv Xiaomi Multi Function Flashlight

Često postavljena pitanja

Shopping Cart
Scroll to Top